Cel mai ieftin și mai bun cheeseburger Angus din județul Neamț – la Fast Food Victoria

Lângă primăria din Dumbrava Roșie, încadrat de un magazin și o brutărie, într-un spațiu micuț, cochet și elegant, funcționează Fast Food Victoria. Ideea acestei afaceri, care poartă numele fetiței tinerilor soți Raluca și Daniel, a apărut din dorința de a le oferi clienților produse mai bune, mai sănătoase și mai ieftine ca în oraș.

”Folosim numai ingrediente de calitate, nimic nu este semipreparat, nimic nu este congelat, facem noi absolut totul, inclusiv sosurile”, spune Raluca.

”Am adus un bucătar din București care ne-a făcut meniul”, completează Daniel.

”Desigur, vedeta este cheeseburger-ul Angus, care nu se găsește nicăieri în Piatra-Neamț și nici în județul Neamț la acest preț și atât de bun ca la noi. Black Angus este o vită din Ardeal, noi avem un furnizor din Sibiu. Este o carne foarte fragedă, suculentă, se prepară foarte rapid și are colesterol cu 30% mai puțin decât carnea de vită obișnuită. Cine mănâncă Angus, știe că nu se compară cu altceva. Iar la noi este, garantat, cel mai mic preț din județul Neamț. În oraș, un cheeseburger Angus costă între 35 și 45 de lei, cu tot cu cartofi. Noi îl vindem cu 22 de lei. Și suntem singurii din Moldova care achiziționăm carnea de la Sibiu. Angus este vedeta, dar și celelalte produse sunt făcute cu aceeași atenție și cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Raluca și Daniel s-au gândit și la persoanele care lucrează la firmele din comună sau la cele aflate în tranzit prin Dumbrava Roșie și pentru ele au creat diverse preparate rapide, pentru care transportul este gratuit. De altfel, pentru orice comandă în valoare mai mare de 50 de lei, livrarea este gratuită, inclusiv în Piatra-Neamț, distanța fiind de doar 5 kilometri. Iar cine dorește să mănânce sănătos și gustos chiar are de unde alege și poate opta pentru mâncare gătită de o bucătăreasă cu multă experiență sau pentru o gamă diversificată de produse rapide, cu carne (vită, porc, pui) sau vegetariene – shaworma vegetală fiind absolut delicioasă, de exemplu.

”Avem și mâncare gătită, și platouri, pentru că printre clienții noștri sunt oameni foarte grăbiți, care nu pot să aștepte nici măcar 10 minute, și atunci doar intră și cumpără un preparat gata făcut. Toată mâncarea este foarte OK și nu se compară cu ceea ce se găsește la fast-food-urile din oraș, unde se folosesc foarte multe produse congelate, inclusiv cartofii. În plus, prețurile sunt foarte mici, a declarat Daniel.

Imediat ce vremea va permite, ”Victoria” va avea o terasă în față, se va deschide și cea din spate (imobilul fiind situat într-o intersecție care oferă două căi de acces) și-și va aștepta clienții fideli, cei mai mulți dintre ei fiind tineri până în 25-26 de ani. Dar, desigur, preparatele fast-food Victoria se adresează tuturor celor care conștientizează că sănătatea lor depinde, în mare măsură, de alimentele pe care le consumă. Iar ”Victoria” oferă garanția calității și a siguranței, la un preț mai mult decât decent.

Comenzile telefonice se pot face la numărul 0752/561478. (Rep.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.