Kaufland din nou în offside, fără autorizații de mediu, dar contestațiile țin magazinul deschis

Garda de Mediu Neamț a controlat cele 3 magazine Kaufland deschide de curând în Neamț și a constatat, probabil cu uimire firească, că toate trei nu au avut autorizație de mediu, dar au funcționat fără probleme. Între timp, magazinul din Roman a intrat în legalitate, dar și acolo s-a aplicat rețeta deschidem fără documente și rezolvăm pe parcurs!

Inspectorii au aplicat 3 amenzi în valoare cumulată  de 150.000 lei și au dispus suspendarea activității magazinelor din Piatra Neamț și Târgu Neamț. Evident că nu a rămas suspendat nimic, pentru că a fost depusă în instanță o cerere de suspendare proceselor verbale întocmite de Garda de Mediu (amănunte aici).

Ca să înțelegem cum merg lucrurile și cum sunt posibile asemenea mici gheșefturi, trebuie să citim cu atenție comunicatul oficial. Controlul, care ra foarte simplu, ai sau nu ai autorizașie, s-a desfășurat pe parcusul a trei zile. Vineri s-a mers în control și abia luni s-au comunicat rezultatele pe care le știa toată lumea. Evdent că luni lucrează instanțele și se poate depune contestația, CA TOATĂ LUMEA SĂ SPUNĂ CĂ ȘI-A FĂCUT DATORIA! Și toată lumea este mulțumită, mai ales dacă reprezentanții magazinului vor inista să obțină cât mai repede documentele necesare.

Evident că la ora judecării contestațiilor dosarul nu va mai avea obiect, fiind obținute între timp toate documentele necesare. (V.B.)

Informatii de interes public

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *