Schimbare radicală, Ionel Arsene în 2019: „Cu trădătorii Victoraș, nu putem sta la masă”

Imagine de pe postarea lui Ionel Arsene din octombrie 2019

Ionel Arsene a mai demonstrat o dată că este un om politic perfect adaptat zilelor noastre. A făcut alianță cu Pro România lui Victor Ponta, după ce în 9 octombrie 2019 îl chema în instanță și-l făcea golan, trădător, laș, arogant, mincinos, mârlan, om politic eșuat cu care nu merită să intri în dialog. Pentru aducere aminte, iată întraga postare:

Stilul golănesc al dlui Victor Viorel Ponta de a face politică nu mai surprinde pe nimeni. Îl știm, cu toții cunoaștem ce îi poate pielea. Cu un asemenea om politic eșuat, pentru că altfel nu am cum să descriu un personaj care a ratat alegerile din 2014, deși a avut toată susținerea, un personaj care a fugit ca un laș de la guvernare și din fruntea partidului pe care îl conducea, nici nu merită să intri într-un dialog. Aroganța, mârlănia, continuă să îl caracterizeze pe Victor Viorel.

Acum, văd că a făcut din persoana mea o nouă țintă pentru a ataca PSD. Ce e Victoraș, nu ies voturile pentru moțiune? Nu poți să îi mai păcălești pe oameni?

Victoraș, eu îți recomand să te calmezi și să nu mai debitezi prostii pe la televizor. Nu mai ascultă nimeni minciunile și tâmpeniile pe care le aberezi.

Văd că am devenit omul care face și desface majorități, după mintea…aș zice îngustă, a dlui Ponta. Aș vrea să îl văd dovedind toate acuzațiile pe care mi le aduce în instanță. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocați pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzațiile fantasmagorice ale lui Victoraș.

În final aș vrea să fie clar un lucru, pentru toți membrii PSD: Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariția PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toții la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraș nu putem sta la masă! Iar tu ești cel mai mare trădător al PSD. Ai reușit în toată existența ta să îi faci pe toți cu care ai interacționat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic.

Așa că, ne vedem în instanță dragă Victoraș, pentru a lămuri toate năzbâtiile pe care le-ai debitat la adresa mea”.

La nivel local acum, Ionel Arsene a propus pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean pe Mădălina Ciubotaru, cea care, din calitatea de consilier local PSD, a trădat și s-a dus alături de Victor Ponta, punând în pericol majoritatea din Consiliul Județean. Prin ea, Victor Ponta a fost invitat la aceeași masă cu Ionel Arsene. Sau invers.

Politic, pasul era unul necesar pentru Ionel Arsene. Chiar dacă trebuie să stea de vorbă cu un trădător, un laș, un arogant (aici e mai simplu), un mincinos și un mârlan. Este semnul unei maturități politice, cum spuneam perfect adaptat vremurilor actuale. Dacă nu propunea el un vicepreședinte de la Pro România, Mădălina Ciubotaru ar fi fost obligată să voteze cu Cătălin Chiței, propus de alianța de dreapta. Nicolae Iorga spunea că în viață, cu trimitere la trecerea sa prin mai multe partide, doar boul este consecvent. El a fost un mare istoric, dar un om politic lamentabil, totuși, cu multă experiență de viață. Tot Iorga a folosit de foarte multe ori un alt proverb universal, care vorbea despre adunări și asemănări. În cazul nostru vorbim doar despre asemănări ideologice de stânga. Cu un pic de Dragoș Chitc alături.

Valentin Bălănescu.

One comment

  • AS

    februarie 18, 2021 at 8:26 am

    Bătrânii aveau o vorbă: ”nas curat la C_R C_C_T”.
    Cam despre asta-i vorba.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *