Consiliul Județean cheltuie 14.700 lei să căute competențe pentru Apa Serv

Un anunț publicat pe SEAP arată că instituția condusă de Ionel Arsene cheltuie 14.700 de lei pentru servicii recrutare și selecție a candidaților pentru funcțiile de membri în Consiliul de Administrație al Companiei Județene Apa Serv SA . Conform ofertei, una bucată membru este selectat contra modestei sume de 2100 lei, ceea ce înseamnă că vor fi selectate 7 persoane. Firma care a „câștigat” este Fox Management SRL din București.

Va fi interesant de urmărit dacă printe cei care își vor depune dosarele vor fi și membri ai Pro România, partid care la nivelul aripei Mădălina Ciubotaru s-a dovedit util lui Ionel Arsene în asigurarea majorității în Consiliul Județean. Dacă acest lucru se va întâmpla, zvonurile privind asigurarea cel puțin a unui post în Consiliul de Administrație pentru Pro România vor fi confirmate.

Să spunem că firma Fox Management SRL a fost în central unui scandal media în Iași, unde ar fi fost implicată în selectarea directorilor de la Apa Vital (amănunte aici), societate care are același obiect de activitate ca și Apa Serv și care a încercat să preia o parte din activitatea firmei nemțene în trecutul nu prea îndepărtat. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *