Joc politic al PMP, demontat de Liviu Harbuz: 20.000 de lei pentru Secția ATI donați de acesta în numele Consiliului Local!

Un proiect de hotărâre prin care consilierii locali din Piatra Neamț trebuieau să aloce suma de 20.000 lei pentru campania “Piatra curată”, a dus la un moment jenant în ședința din 25 martie. Grupul consilierilor PMP a propus un amendament, ca banii respectivi să redirecționați către Fundația ”Dăruiește Viață„ pentru construirea noului spital modular, ca venind din partea Consiliului Local Piatra Neamț. În ciuda explicațiilor că nu se poate face respectiva schimbare (ar fi însemnat scoaterea proiectului “Piatra curată” de pe ordinea de zi și înlocuirea lui cu un altul), PMP s-a încăpățânat să susțină votarea amendamentului, mergând pe ideea că ar trebui și consilierii locali să susțină ideea respectivă.

Discuțiile în contradictoriu s-au oprit  în momentul în care Liviu Harbuz (PRO România) a intervenit : “20.000 de lei fac eu donație în numele tuturor colegilor consilieri, ca să participăm la Fundația Dăruiește Viață, în beneficiul spitalului”.

Evident, au urmat aplauze pentru Harbuz și s-a mers mai departe cu ședința. Nici un consilier local, indiferent de partid, nu a intervenit să se alăture, din fonduri personale, inițiativei coordonatorului Pro România Neamț.

Angela Croitoru

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *