Mihai Bendeac și Codin Maticiuc la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

Cunoscutul actor Mihai Bendeac și artistul Codin Maticiuc au venit personal la Piatra-Neamț pentru a vedea noua secție modulară ATI construită de fundația „Dăruiește Viață” în locul celei care a ars pe 14 noiembrie. Investiția de la Piatra-Neamț este realizată cu bani strânși de fundație din donații private.

Incendiul din ATI, în care au murit 10 pacienți, și eforturile românilor care s-au alăturat fundației „Dăruiește Viață” în proiectul de la Piatra-Neamț l-au impresionat atât de mult pe Mihai Bendeac, încât el a anunțat că va dona banii strânși din vânzarea cărții publicate „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama” pentru această cauză.

Anunțul a fost făcut de Emilia Bendeac, mama îndrăgitului actor, regizor și scriitor, care a postat pe pagina de socializare următorul mesaj: „Nu știam dacă am voie să vă spun că Mihai și Codin sunt plecați la Piatra Neamț, dar văd că au postat ei. Spitalul de acolo are nevoie de ajutorul vostru, de Crăciun mulți dintre voi ați ales să puneți printre cadouri și cartea noastră, vă suntem profund recunoscători pentru gestul vostru. Iepurașul de Paști face și el surprize plăcute, iar prin bunătatea și ajutorul vostru renovăm și la Piatra Neamț cu banii care se mai strâng din vânzarea cărții. Mulțumim frumos, să fiți cu toții binecuvântați”.

C.I.

2 comments

 • E. Vasilescu

  martie 17, 2021 at 8:51 am

  Va rog sa publicati si concluziile lor, ca urmare a vizitei

  Răspuns

 • Joker

  martie 17, 2021 at 5:11 pm

  Păcat ca in Upu nu au intrat sa vada o realitate si mai cruntă, un apartament infect din cateva camere…..Upu Piatra Neamt,fara niciun pat liber.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *