Primăria pietreană caută experţi în achiziţii publice

Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează un concurs pentru ocuparea a două posturi de consilieri achiziţii publice. Este vorba despre un post de consilier achiziţii publice clasa I, cu grad profesional superior şi unul cu grad profesional principal ambele în cadrul Compartimentulului Achiziții Publice și Contractarea Serviciilor Sociale.

Depunerea dosarelor pentru concurs se va încheia pe 16 martie, selecţia  va avea loc în perioada 17 -23 martie, candidaţii urmând să susţină proba de competenţe în domeniul tehnologiei informaţiei pe 26 martie, la ora 11. După această primă selecţie, urmează proba scrisă pe 29 martie, la ora 10 şi interviul, în maxim 5 zile lucrătoare de la acesta, adică cel târziu pe 5 aprilie.

Candidaţii trebuie să fie cetăţeni români, să fie buni cunoscători ai limbii române, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fie apţi medical şi psihologic, să fie absolvenţi de studii universitare în domeniul științe economice/juridice/inginerești, să aibă o vechime de minim 7 ani în specialitate –pentru funcţia de consilier superior, respectiv 5 ani – pentru cea de consilier principal. Alte condiţii sunt: să nu aibă interdicţii în exercitarea funcţiei publice şi să nu fi fost destituit sau să îi fi încetat contractual de muncă pe motive disciplinare în ultimii 3 ani. Totodată, candidaţii trebuie să fie absolvenţi, cu patalama la mână, al Cursului de Experţi Achiziţii Publice.

Documentele necesare înscrierii la concurs pot fi accesate pe site-ul primăriei.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.