PSD Neamț și-a ales o nouă șefă la organizația de femei: Carmen Elena Nastasă

După mai multe experimente mai mult sau mai puțin reușite, șefia organizației de femei a PSD Neamț a intrat pe mâna directoarei de la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, instituție subordonată Consiliului Județean Neamț. Colaborarea instituțională dintre Ionel Arsene și Carmen Elena Nastasă continuă și la nivelul partidului, lucru recunoscut și de noua președintă în-o postare:

”Echinocțiul acestei primăveri mi-a adus dovada echilibrului personal și profesional și a recunoașterii mele de către colegi și prieteni!

Astăzi, Ionel Arsene, liderul organizației județene a PSDNeamț , m-a propus, în cadrul ședinței Consiliului Politic și colegii mei m-au validat în funcția de președintă Organizației Femeilor Social-Democrate Neamț. Este cea mai mare onoare și responsabilitate pentru mine pe plan politic și mărturia maximă a încrederii și experienței pe care le-am căpătat în cei 15 ani de activitate social-democrată.

De astăzi, alături de colegele din partid, voi reînchega o organizație puternică a femeilor puternice! Dezideratul meu este că orice e posibil, câtă vreme există voință și putere!

Vă mulțumesc, domnule președinte Ionel Arsene, pentru că îmi oferiți ocazia de a vă demonstra că aveți în județ colege valoroase, determinate, capabile să exceleze și fiți convins că veți avea o echipă solidă la OFSD!

Multe îmbrățișări fiecărei doamne pe care o aștept în organizație! Fiecare dintre dumneavoastră înseamnă plus valoare, de care este nevoie pentru a forma o echipă puternică!

Sunt fericită să știu că există multă încredere în mine! Am căutat să demonstrez mereu că sunt om de cuvânt, conștiincios și că PSD este partidul meu de suflet! De acum am ocazia să arăt că merit să coordonez Organizația Femeilor Social Democrate Neamț!”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *