Adidașii – pantofi grozavi pentru diverse ocazii

Adidașii sunt pantofii potriviți în multe ocazii. Pentru că sunt atât de versatili, adidașii iau cu asalt în fiecare sezon garderobele bărbaților din întreagă lume. La categoria sneakers pentru bărbați oferta este bogată și de fiecare dată poți să găsești modele care pot fi purtate în funcție de ținută sau evenimentul la care iei parte.

Sneakers bărbați pentru ieșirile în oraș și vacanțe

Ieșirile în oraș cu prietenii, la final de săptămână, sunt pentru cei mai mulți bărbați un adevărat ritual de la care nu se pot abate. Pentru acest moment din săptămână, o pereche de sneakers bărbați în culori neutre cu detalii metalizate pot fi alegerea perfectă pentru o ținută lejeră. Pot fi cumpărați la CCC: https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi/sneakers.

De asemenea, mai poți opta pentru o pereche de adidași din piele întoarsă, care sunt o adevărată declarație de stil și elegantă. Poți asorta această pereche de sneakers bărbați la un costum casual, nu foarte elegant.

Sneakers bărbați pentru un picnic în familie sau ieșirile în parc

Vara este momentul perfect pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber. Dacă picnicurile sunt o tradiție pentru întreaga familie, la fel cum și ieșirile în parc fac parte din programul tău, atunci ai nevoie de o pereche de sneakers albi sau într-o culoare neutră cât mai deschisă. Acest model de încălțări poate fi purtat atât la un trening lejer, împreună cu o pereche de pantaloni scurți, dar și la ținutele sport pe care cei mai mulți le preferă pentru plimbările în parc.

Sneakers bărbați, alegerea ideală pentru ținutele de birou

Mulți bărbați preferă să aleagă o pereche de adidași la ținutele de birou. Faptul că sunt confortabili și în același timp se pot găsi în variante extrem de elegante, transformă adidașii în cea mai bună opțiune pentru zilele lungi la job. Alege modele de sneakers în culori închise, precum negru, gri sau bleumarin și le vei putea integra cu ușurință în ținutele pe care le porți zi de zi, la muncă. Evită modelele avangardiste de adidași și pentru modelele de birou orientează-te către versiunile clasice.

Pentru petreceri între prieteni, sneakers în culori electrizante

O explozie de culori  vei găsi de fiecare dată atunci când cauți prin ofertele magazinelor sneakers pentru bărbați. Modelele de sneakers în culori electrizate atrag atenția și nu ar trebui să îi eviți nici tu, pentru că pot fi intregrați într-o ținută și te ajută simplu și rapid să obții un look cool. Pentru o ținută de petrecere sau de mers în club, o opțiune ar fi să alegi câteva piese vestimentare într-o singură culoare, de exemplu negru, la care să asortezi o pereche de sneakers în culori vibrante, care vor completa un outfit potrivit pentru o astfel de ocazie.

Sneakers și jeans, cea mai populară alegere

Adidașii și jeanșii rămân combinația ideală, pentru cei mai mulți dintre bărbați. Cu o astfel de alegere nu ai cum să dai greș. În plus vei avea de fiecare dată o primă opțiune, atunci când trebuie să îți alegi o ținută cu care să ieși din casă.

Cum vezi sneakersii sunt articole de încălţăminte foarte versatile şi foarte populare. Pe bună dreptate! Dacă ne gândim la confortul pe care aceștia îi asigura. Dealtfel popularitatea lor a crescut şi datorită numeroaselor modele propuse de producătorii consacrați.