Horoscop 15-21 aprilie

Berbec

Jupiter discută cu Soarele pe 16 aprilie, sugerând că un vis de amploare al Berbecilor se poate împlini în 16-17 aprilie. Marte este sincron cu Jupiter pe 17 aprilie, sugerând că acțiunile pe care le întreprind nativii le vor aduce dezvoltare și profit.

Taur

Soarele și Jupiter sunt sincrone pe 16 aprilie, oferind Taurilor o zi perfectă pentru a participa la un interviu de angajare sau pentru a programa o prezentare. Venus oferă nativilor ajutor masiv pe 17 aprilie.

Gemeni

Pe 16 aprilie, Soarele schimbă mesaje cu Jupiter, oferind nativilor favorurile unui VIP. A doua zi, 17 aprilie, Marte este orientat spre acțiune în Gemeni. Hotărârea nativilor de a atinge un obiectiv va primi tot ajutorul astrelor.

Rac

Zilele de 16-17 aprilie sunt vitale pentru progresul profesional al Racilor. Nativilor le va fi recunoscut profesionalismul și au mari șanse să câștige mulți bani din comisioane.

Leu

Pe 16-17 aprilie, Jupiter și Soarele oferă Leilor numeroase oportunități în carieră. Ei pot programa un eveniment. Cariera nativilor va merge excepțional de bine datorită persoanelor importante și clienților.

Fecioară

Marte ajunge la Jupiter în perioada 16-17 aprilie. Marte oferă energie, curaj, motivație și hotărâre, iar Jupiter aduce recompense pentru eforturile nativilor. Aceste două zile sunt grozave, așa că ar trebui folosite pentru a programa o acțiune importantă.

Balanță

Zilele foarte bune pentru inițieri și luarea unor decizii speciale sunt 16-17-18 aprilie. Pe 16, Jupiter și Soarele favorizează partenerii în afacerii și partenerul de viață al nativilor. Marte oferă o zi minunată pentru dragoste și orice eforturi pentru concepție pe 18 aprilie.

Scorpion

Marte se află în armonie cu Jupiter. Acest aspect va fi exact în perioada 16-17 aprilie. O perioadă optimă pentru o cerere de împrumut necesar îmbunătățirii locuinței. Sau solicitarea unui credit ipotecar. Familia nu trebuie refuzată dacă oferă bani.

Săgetător

Pe 17 aprilie, Marte tranzitează Casa parteneriatelor Săgetătorilor. Iar Jupiter se află în Casa comunicării. Aceasta este o zi rară, senzațională. Marte și Jupiter s-ar putea traduce în afaceri noi. Pe 18 aprilie, Săgetătorii au parte de dragoste cu scântei. Asta, dacă le place!

Capricorn

Soarele și Saturn (guvernatorul zodiei) sunt într-o comunicare perfectă pe 16 aprilie. Nativii pot prezenta o idee creativă și să obțină finanțare. Venus tranzitează Casa iubirii adevărate, astfel că artiștii zodiei vor reuși să transmită emoții publicului într-un mod original.

Vărsător

Pe 16 aprilie, Soarele se află într-un unghi perfect față de Saturn. Este un moment excelent pentru a semna un contract sau pentru a face o scurtă călătorie. Pe 17 aprilie, Marte și Jupiter oferă o zi spectaculoasă. Optimă pentru a prezenta o idee creativă pentru a fi finanțată.

Pești

Pe 16 aprilie, Peștii pot avea o întâlnire ce le aduce profit. Soarele și Jupiter aduc Peștilor ajutorul din partea unui VIP. Pe 17 aprilie Marte își unește forțele cu Jupiter. O zi extrem de rară. Marte tranzitează Casa familiei nativilor din Pești. Aceștia vor avea mai multe interacțiuni cu membrii familiei apropiate sau extinse.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 486, săptămâna 15-21 aprilie.