Vasile Mărculeţ, preşedinte interimar PNL Târgu Neamţ: ”Nu sunt mulţumit de opoziţia grupului PNL din Consiliul Local Târgu Neamţ„

Numit de curând preşedinte interimar a organizaţiei PNL Târgu Neamţ şi coordonator pe fostul colegiu 5, Vasile Mărculeţ, primarul comunei Timişeşti, se arată nemulţumit de opoziţia făcută de grupul PNL din Consiliul Local Târgu Neamţ. Noul coordonator al colegiului transmite conducerii primăriei Târgu Neamţ că este dechis către colaborare şi deschidere dar avertizează că, în caz contrar, şi PNL-ul se va comporta în consecință.

Atât la Târgu Neamț, cât și în celelalte organizații din zonă, ne pregătim în vederea alegerilor din interiorul partidului, care vor fi în vară. Din cauza rezultatelor slabe ale PNL la ultimele alegeri în această zonă am acceptat aceste funcţii. Anunţ lumea politică din zonă că PNL Târgu Neamţ are uşile deschide pentru toţi cei interesaţi să facă politică. Ne dorim să formăm o echipă nouă, să revitalizăm organizaţia şi care să-şi identifice un lider. Să-şi asume reponsabilităţi. Nu ne dorim circ cu primăria Târgu Neamţ, ne dorim să colaborăm, să identificăm problemele reale şi să găsim şi soluţii. Transmit administraţiei locale din Târgu Neamţ că ne dorim să punem umărul la proiecte, dar dacă administraţia nu va avea deschidere şi disponibilitate de a discuta cu noi transparent anumite probleme sau acţiuni pe care au de gând să le facă, şi dacă nu tratează această abordare cu respect sau vor avea o atitudine închisă faţă de noi vom avea şi noi aceeaşi abordare”.

Întrebat dacă este mulțumit de opoziţia pe care o face grupul PNL în Consiliul Local, noul coordonator zonal PNL ne-a spus: „Nu sunt mulţumit. A lua act în Consiliul Local nu înseamnă că ai ceva cu administraţia locală. Îmi doresc mai multă implicare, dar cu timpul vom revitaliza organizaţia şi tot ce ţine de activitatea politică şi administrativă. Ne dorim să eliminăm castele din partid şi să fim o echipă adevărată. Nu ascund faptul că sunt prieten cu primarul Daniel Harpa şi putem colabora bine, dar în acelaşi timp aşteptăm şi noi de la el să discute cu noi”.

C.T. STURZU

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *