Horoscop 22-28 aprilie

Toată lumea, din fiecare zodie, va fi zdruncinată de Luna Plină din 27 aprilie. Micile sau marile cutremure vor fi în funcție de Casa în care cade această Lună Plină pentru fiecare zodie. Veștile vor veni pe neașteptate. Vor produce agitație, va scădea capacitatea de concentrare. Nu se recomandă planificarea unor acțiuni importante timp de 4-5 zile de la apariția Lunii Pline.

Berbec

Venus, care este acum asociat cu banii, dar și cu dragostea, tranzitează zodia Taurului. Venus și Uranus formează un unghi straniu. Venus devine astfel la fel de instabil ca Luna Plină din 27 aprilie. Berbecii să evite să ia măsuri radicale. Acum, banii sunt principala preocupare a nativilor. Lună Plină cade în Scorpion, amplificând energiile venite de la Marte și Pluton. Aceste două planete vor oferi nativilor indicii, pentru a ieși din dilemele pe care le au. Marte este acum sincronizat cu Soarele și Luna Plină, reducând din pesimismul Lunii.

Taur

Luna Plină cade în Scorpion pe 27 aprilie. Această Lună este  emoționantă și supărătoare, aducând Taurilor vești și evenimente la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Luna Plină atrage atenția asupra unui partener al nativilor: o persoană foarte apropiată de ei, cum ar fi soțul, iubita sau un partener de afaceri. Luna Plină își combină energiile cu ale Soarelui aflat în conjuncție cu Uranus, iar Venus apare de nicăieri. Uranus afectează deopotrivă Soarele și pe Venus. Un eveniment puternic va perturba viața nativilor sub această Lună Plină. Ei se vor ocupa doar de aceasta.

Gemeni

Casa sarcinilor de lucru, a colegilor de muncă a Gemenilor este luminată de Luna Plină din 27 aprilie, care cade în Scorpion. Această Casă influențează și starea de sănătate a Gemenilor. Soarele este instabil datorită apariției lui Uranus. Astfel că Gemenii trebuie să ia în serios orice afecțiune, orice dezechilibru al stării de sănătate. Aspectele legate de viața proprie, intimă, de familie, vor fi afectate de starea de sănătate a nativilor. Gemenii nu vor avea probleme la serviciu decât din perspectiva unui concediu medical pe care îl lua într-o perioadă aglomerată.

Rac

Casa dragostei adevărate a Racilor este luminată de Luna Plină „dureroasă și dificilă” din 27 aprilie. Această Casă guvernează și copiii, sarcina și proiectele creative. Soarele este în conjuncție cu Uranus imprevizibil, iar Uranus se află în opoziție cu Luna Plină în Scorpion. Racii trebuie să păstreze un program relaxat, fără multe evenimente. Apar tot felul de evenimente neprevăzute, oameni care vin cu situații dificile de rezolvat. Toate acestea necesită timp din partea nativilor din Rac. Racii trebuie să depună eforturi pentru a fi practici și cu ochii limpezi.

Leu

Una dintre cele mai imprevizibile și probabil dificile Luni Pline din 2021 este cea din 27 aprilie. Aceasta cade în Casa familiei nativilor din Leu. Posibil ca Leii să aibă ceva probleme legate de locuință, de ipotecă, de chirii. Sau, părinții nativilor vor avea nevoie de ajutorul lor. Iar Leii vor trebui să renunțe la tot pentru a fi lângă părinți. Uranus, planeta rebeliunii, independenței, imprevizibilității, surprizei, haosului, perturbării și schimbării bruște va fi împreună cu Soarele, guvernatorul zodiei Leu. Viața nativilor devine imprevizibilă. Uranus în Taur se opune direct Lunii Pline din Scorpion. Pot apărea presiuni la serviciu.

Fecioară

Luna Plină dificilă din 27 aprilie tranzitează Scorpionul. Luna Plină luminează Casa călătoriilor nativilor din Fecioară. Este o perioadă nefastă pentru călătorii. Este posibil să apară tot felul de probleme neașteptate, iar persoanele pe care le întâlnesc nativii la destinație vor fi probabil foarte zgomotoase, dizarmonice. Saturn se află în unghi dur față de Soarele aflat în Taur. Casa proiectelor zilnice a Fecioarelor este perturbată de tot felul de energii cosmice neutre. Saturn apreciază munca grea. Se pare că această Lună Plină va concentra energiile nativilor asupra unui proiect care necesită un efort intens. Cu toate acestea, dacă nativii supraveghează cu atenție detaliile proiectului, el va deveni un alt succes important al Fecioarelor.

Balanță

Casa financiară și a câștigurilor nativilor din Balanță este luminată de Lună Plină dificilă din 27 aprilie. Nativii pot primi vești financiare care ar putea reflecta o cheltuială neașteptată. Uranus se conectează cu Soarele în Casa banilor altor persoane (împrumuturi studențești, plăți ipotecare, impozite, carduri de credit moșteniri, împărțirea bunurilor într-un divorț). Iar Uranus se opune Lunii Pline. Acest aspect indică faptul că nativii au de plătit pe cineva destul de repede. Este vorba despre bani, la care nativii nu s-au gândit că-i vor plăti vreodată. Marte aduce șanse la locul de muncă.

Scorpion

Luna Plină din 27 aprilie cade în Scorpion. Această Lună luminează Casa identității, a personalității, a imaginii pe care nativii din Scorpion o afișează lumii. Uranus, planeta dezvoltărilor neașteptate, se opune Lunii Pline. Uranus tranzitează zodia Taurului, ceea ce face ca Soarele, cât și Luna plină să reacționeze într-un mod instabil. Apar situații neprevăzute. Pot apărea greutăți în cadrul unui proiect. Se recomandă nativilor să nu facă nimic important în această perioadă de patru zile, cât este maximul Lunii Pline.

Săgetător

Casa secretelor, a subconștientului nativilor din Săgetător este luminată de Luna Plină din 27 aprilie, care cade în Scorpion. Posibil ca cineva dintre colaboratorii nativilor să vadă lucrurile diferit. Acest aspect poate duce la rupturi în cadrul serviciului, la descoperirea unor secrete deranjante pentru nativi. Saturn se află în unghi greu față de Luna Plină și față de Soare. Iar Saturn stăpânește Casa veniturilor obținute. Săgetătorii vor avea cheltuieli neașteptate. Uranus și Soarele se opun direct Lunii Pline în Casa proiectelor de zi cu zi. Programul se poate da peste cap.

Capricorn

Sfârșitul lunii aprilie trebuie lăsat cu un program lejer. Luna Plină din 27 aprilie este complexă și, probabil, deranjantă. Uranus, planeta evenimentelor neprevăzute, se alătură Soarelui și se opune Lunii într-un aspect foarte strâns. Foarte multe persoane vor fi tensionate în aceste zile. Când Uranus este implicat, nu știi niciodată la ce să te aștepți. Capricornii se pot desfăta în familie sau într-o excursie la țară. Dacă pot sta în preajma unei ape, este și mai bine pentru ei.

Vărsător

Marte în Gemeni este compatibil cu Soarele în aceste zile. Marte în Rac din 24 aprilie va aduce mai multe sarcini, iar aceasta este o veste bună. Vărsătorii devin utili pentru mai multe persoane. Marte oferă oportunități imediat după ce Mercur va intra în mișcare directă. Luna Plină dificilă ajunge pe 27 aprilie în Scorpion. Cade în Casa carierei și a reputației. Uranus, planeta evenimentelor imprevizibile, își îndreptă direct energiile către această Lună Plină. Pe plan profesional, nativii pot fi plagiați, nu li se recunosc meritele și au de recuperat o mulțime de ore pentru colegii lor de birou.

Pești

Luna Plină din 27 aprilie cade în Scorpion. Uranus, planeta situațiilor complet neașteptate, se opune direct Lunii Pline. Acesta este un aspect foarte deranjant. Un proiect de publicare sau difuzare poate derapa sau poate apărea o chestiune juridică legată de acesta. Spețele juridice în care sunt implicați Peștii pot merge în direcții neprevăzute. De evitat susținerea unui examen important în această perioadă. Peștii sunt singurii din tot zodiacul care pot beneficia de haosul creat de Luna Plină. Faptul că Luna Plină se află într-un Semn de Apă precum al zodiei Pești, oferă niște avantaje astrologice rare pentru nativi.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 487, săptămâna 22-28 aprilie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *