Ofiţerul anticorupţie cercetat pentru divulgare de informaţii s-a îmbolnăvit grav

În luna iulie a anului trecut Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a deschis o anchetă pe numele Oanei Golodin, ofiţer anticorupţie, pentru divulgare de informaţii nedestinate publicităţii. S-au făcut percheziţii în casa, biroul și mașina distinsei doamne, procurorul de caz fiind secondat de ofițeri de la Direcția Generală Anticorupție București. Şi s-a aşternut tăcerea peste ancheta care durează de mai bine de 8 luni. Evenimentul pare s-o fi marcat grozav pe doamna Golodin, care n-a mai călcat pe la serviciu din ziua în care a trecut prin trauma unei amănunţite percheziţii corporale. De atunci îşi justifica absenţa din mijlocul structurii care se bate cu corupţia din sistem prin diverse concedii medicale, eliberate de medici specialişti. Mulţimea de boli care a potopit-o este explicabilă având în vedere cariera de uzură pe care a avut-o doamna în cadrul ISU Neamţ şi, ulterior, într-un birou din cadrul DGA Neamţ. Iar după cum arată datele problemei şi spune gura târgului, doamna Oana îşi pregăteşte o pensionare pe caz de boală, care nu doar că-i va asigura o binemeritată odihnă după atâtea „lupte”, ci şi o posibilă închidere a dosarului penal. Fiind o infracţiune legată de serviciu, şansele ca dosarul să fie clasat odată ce raporturile de serviciu încetează sunt destul de mari. Deocamdată, având în vedere gradul doamnei, şi anume comisar şef, dosarul a fost transferat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, instituţia competentă material să desfăşoare ancheta până-şi va da obştescul sfârşit printr-o foarte probabilă clasare.

Şi apropo de gura târgului, zvonurile bazate pe observații directe, o plasează pe doamna Oana la diverse partide de vânătoare pe la Pipirig, în timp ce, potrivit documentelor medicale, se afla, coaptă de bolnavă, în concediu medical. Lume rea! În definitiv, o gură de aer curat din zona ecumenică Târgu Neamţ, protejată uneori și informativ, poate fi mai sănătoasă decât aerul de vânător de la Durău, care a dus chiar la declanșarea bolilor acutizate de dosarul penal.

C.M.

 

2 comments

 • Joker

  aprilie 7, 2021 at 8:41 am

  Rai mai sunteți bre…dar poate doamna are niste talente, ca nu ajungi peste noapte comisar sef intr o structură de top….chiar nu aveti ce face.Este meritul ei că fiind bolnavă merge la vanatoare,poate medicul specialist i a spus că ucigand este posibil să descarce angoasa dobândită apriori printre birouri 😃😃😃

  Răspuns

 • Gabor

  aprilie 7, 2021 at 9:06 am

  Boala ” tratată” cum trebuie şi unde trebuie ar putra să o însănătoşească pe duoamnă şi să o vrdem pe într-o structură pe la capitală. Dtumul a fost bătotorit şi de alții care care după ce au bolit mai bine de un an au revenit cu o fotță greu de imaginat.(…)

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *