Piatra – Neamţ a ieşit, la limită, din scenariul roşu

Cu o incidenţă de 2,99 la mia de locuitori, municipiul Piatra-Neamţ a ieşit astăzi, 5 aprilie, din scenariul roșu, conform datelor furnizate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț. Astfel, numărul localităţilor cu incidență a cazurilor de coronavirus mai mare de 3 la mia de locuitori a scăzut la 10.

Incidența a scăzut și în municipiul Roman de la 3,93 duminică la 3,63 astăzi. În continuare comunele Dulcești, Secuieni și Timișești au cea mai mare incidență de cazuri de coronavirus în ultimele 14 zile din județ, cu rate ce depășeșc 6,5 la mia de locuitori.

Situația completă pe localităi o puteți consulta mai jos.

incidenta L 05.04.2021

Angela Croitoru

One comment

 • Todiroae

  aprilie 6, 2021 at 3:05 am

  Aprecieri pentru ingrijoratoare informarea sanitara online pe care dumneavoastra o faceti, informarea  constand din 《În continuare comunele Dulcești, Secuieni și Timișești au cea mai mare incidență de cazuri în ultimele 14 zile din județ, cu rate ce depășeșc 6,5 la mia de locuitori. 》.

  Sunteti de apreciat in ROMANIA, repet in ROMANIA, si poate acum este o premiera cu o astfel de apreciere, si pentru UNICITATEA efortului dumneavoastra si la o stire sanitara despre Timișești sa apara in rezultatele de la un motor de cautare. .

  Imi este frica, imi este teama de a scrie despre: 1] tipul .pdf al fisierului initial nevazut de un motor de cautare, 2] unele lipsuri de anunturi oficiale sanitare online de la Primaria Timisesti, Consiliul Local Timisesti, 3] totala lipsa  de anunturi sanitare oficiale, pe calea online, de la Dispensarul urban Timisesti, 4] predici ortodoxe locale impotriva masurilor guvernamentale sanitare, 5] prevenire sanitara locala, ingrijire locala sanitara, educatie locala sanitara doar/numai in total general de 4 x 5 = 20 (douăzeci) de ore de program = orar pe saptamana, 6] ard plamanii in Comuna Timisesti, 7] si a.

  《Cum să nu fie Timisestiul pe primul loc daca nu se respecta nimic》.

  《Aceasta e rezultatul campaniei de informare făcută de administrația noastră ([{Timisesti}]), cu privire la corona virus și vaccinare.》.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *