RINO rent-a-car – aliatul tău în fiecare deplasare

Serviciile de închiriat mașini sunt din ce în ce mai căutate din varii motive. Dacă încă nu-ți permiți să achiziționezi o mașină nouă, iar cea cu care te deplasezi momentan zici că s-a îndrăgostit de mecanic și își tot dă întâlniri cu el, nu prea e varianta potrivită cu care să  pornești la drum lung. Nu numai că îți pui tu viața în pericol, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Poate prin oraș mai ai încredere în ea, dar să te trezești undeva în mijlocul pădurii fără semnal la telefon, țipenie de om în jurul tău, e un scenariu pe care vrei să-l eviți cu siguranță. Nu zi că ție nu o să ți se întâmple niciodată așa ceva, că e din cale-afară, căci viață o să îți demonstreze contrariul. RINO rent a car este partenerul tău de încredere când ai de condus sute de kilometri și nu numai.

De ce să alegi o mașină de la RINO

Sediul celor de la RINO se află în inima frumoasă a Transilvaniei. Cei din Cluj sau Târgu Mureș care au nevoie de o mașină închiriată, știu că la RINO găsesc profesionalism, servicii de calitate și mașini ce le întrec așteptările. Aceștia lucrează non-stop, pentru că mașinile închiriate sunt solicitate la orice oră. Dacă vii, de exemplu, dintr-o călătorie cu avionul și aterizezi pe aeroportul Avram Iancu, cei de la RINO dispun chiar și de servicii de rent a car Cluj aeroport. Aceștia predau în incinta aeroportului mașina cu care să te plimbi prin oraș.

Modelele de care dispun sunt noi sau aproape noi, cu dotări impresionante și nu vei simți o clipă că îți lipsește ceva. Aceștia pun confortul și siguranța clienților pe primul loc, deci de cum te așezi în mașina aleasă de la RINO știi că nu vei întâmpina probleme. Acestea se pot închiria pe termen scurt, mediu sau chiar lung, în funcție de necesitatea fiecărui client. Mașinile sunt de o calitate ireproșabilă, prețurile de închiriere sunt accesibile oricui, iar aici gasiti ofertele de inchirieri masini Cluj. În plus, echipa RINO stă la dispoziție la orice oră din zi și din noapte pentru consultanță tehnică.

RINO – un cuvânt, calități interminabile

Echipa este formată din oameni pasionați de meseria lor, reali profesioniști în domeniu, ce pun nevoile clienților pe primul loc. Ei îți oferă consultanța necesară pentru a alege modelul mașinii care se potrivește cerințelor tale. Cei de la RINO sunt vorbitori de limba română, engleză, germană și maghiară. Astfel, dacă vreodată vine un prieten de altă naționalitate să viziteze Transilvania, tu știi de unde să îi recomanzi să-și închirieze o mașină, ce-l va ajuta să ajungă la atracțiile principale. Preluarea și predarea mașinilor RINO se face fără costuri suplimentare.

În fond, o mașină închiriată poate fi o opțiune mai bună decât să îți achiziționezi tu una. Dacă ai cel puțin un an de experiență la volan și încă nu te lasă inima să te legi la cap cu toate taxele, reviziile și celelalte cheltuieli ce tot apar și trebuie să le plătești, o mașină închiriată te scapă de toate. Singurele aspecte de care trebuie să îți faci griji sunt combustibilul și taxa de închiriere și astfel nu uiți cum să conduci.

Intră în cadrul site-ului oficial www.rino-rent-a-car.ro să vizualizezi modelele disponibile. Pentru rezervări poți suna la +40 747 725 134 sau +40 744 673 954.

[email protected]