Alin Lehăduș: ”Doamna Flori, intuiesc că pentru dumneavoastră e greu de înțeles cum cineva poate face muncă pro-bono”

Suspendat din funcția de viceprimar, Alin Lehăduș, în prezent consilier local la Piatra Neamț, se bucură de o atenție specială pe rețele de socializare din partea grupului de consilieri PSD, cu o notă specială din partea doamnei Florentina Luca Moise. Probabil din acest motiv el a ales calea unui comunicat de presă în care să-i transmită părerile sale despre moralitate, incompatibilitate și justiție.

Pentru că doamna consilier local Florentina Luca Moise, mânată de dorința puternică de a ajunge viceprimar de Piatra-Neamț, continuă cu acțiunile exclusiv politicianiste și a făcut o obsesie pentru numele meu, aș vrea să fac câteva precizări pentru opinia publică și pentru colega mea din CL.

Din momentul în care am fost suspendat din calitatea de viceprimar, am rămas în continuare dedicat muncii în interesul comunității din Piatra-Neamț. O fac fără salariu, fără telefon de serviciu, fără mașină de serviciu și cu consumabile aduse de acasă. Încerc să îmi ajut colegii din administrația pietreană cu ce pot, în condițiile date până la soluționarea situației.

Nu-mi depășesc prerogativele de consilier local. În această calitate nimeni nu mă poate opri să fiu implicat și responsabil, să țin legătura cu executivul și să mă implic activ în actul administrativ. Exact în limitele legii! Sunt consilier la primul mandat și așa consider eu că ar trebui făcute lucrurile.

Doamna Flori, intuiesc că pentru dumneavoastră e greu de înțeles cum cineva poate face muncă pro-bono, dar să știți că se întâmplă. Nu-i nevoie de concursuri cu dedicație în “instituții” prietene pentru a munci (parcă îmi spuneați dumneavoastră ceva mie de imoralitate și incompatibilitate, nu?). În loc să fiți preocupată doar de destabilizarea Consiliului Local și a executivului Primăriei Piatra-Neamț, haideți să ne concentrăm împreună pe lucrurile cu adevărat importante pentru pietreni. În ce privește poziția mea de viceprimar suspendat, v-aș recomanda să lăsați justiția să decidă dacă voi fi, sau nu, în continuare viceprimar. Până atunci, să lăsăm deoparte vendetele politice, să punem osul la treabă, căci pentru asta ne-au ales pietrenii”.

 

Alin Lehăduș

Consilier Municipal PRO România

 

 

 

 

 

19.04.2021

 

One comment

  • Brustureanu

    mai 19, 2021 at 8:08 pm

    Nu înțeleg vice primar de la pro România care nu a intrat la guvernare .ei au pierdut la scrutin !

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *