Ambasadorul Republicii Coreea la Târgu Neamţ

În perioada 8-10 iunie va avea loc o vizită oficială în judeţul Neamţ a delegaţiei Ambasadei Republicii Coreea în România, condusă de Excelenţa Sa Domnul Kim Yong Ho, ambasador al Republicii Coreea. Din delegaţia Ambasadei din Coreea va face parte şi soţia ambasadorului, doamna Kim Sung Hee, dar şi domnul Valeriu Arteni, fostul ambasador al României în Vietnam împreună cu soţia. Programul vizitei oficiale cuprinde pentru data de 10 iunie vizitarea oraşului Târgu Neamţ şi o întâlnire cu oficialităţi locale.

Joi, 27 mai, în cadrul şedinţei Consiliului Local Târgu Neamț a fost aprobată şi suma necesară pentru cheltuielile de protocol. Aproximativ 5.600 lei vor fi alocați de la bugetul local pentru acest eveniment.

Delegația coreeană va  vizita Mânăstirea Văratic și Cetatea Neamț, soţiile celor doi ambasadori vor merge la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, delegația va participa și la ceremonia depuneri de coroane de flori organizată cu prilejul Zilei Eroilor. Va exista și o componentă economic la Târgu Neamț, unde vor fi vizitate două companii locale – Sofiaman şi Ikosar.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *