HOROSCOP 13-19 mai

Berbec

Jupiter vizitează zodia Pești în perioada 14 mai-28 iulie. Jupiter favorizează personalul medical în această perioadă- medici, tehnicieni, asistenți medicali. Aceia dintre Berbeci, care au nevoie de o investigație sau procedură medicală, să o programeze în perioada amintită. Nativii care au persoane din familie bolnave, pot merge în vizită la aceștia. Prezența lor va avea un efect vindecător puternic asupra acestora. Intuiția nativilor din Berbec este foarte precisă în această perioadă. Deciziile luate de Berbeci vor impresiona pe mulți. Această „voce interioară” este oferită nativilor și ca protecție.

Taur

Jupiter părăsește zodia Vărsător pe 12-13 mai și intră în Pești pe 14 mai. Până pe 28 iulie, Jupiter luminează Casa carierei nativilor din Taur. Acum, nativii au unul dintre cele mai bune impulsuri în carieră din ultimii ani. Perioada pe care Jupiter o petrece în Pești va oferi nativilor posibilitatea să se distreze mai mult, să se relaxeze. Taurii vor reuși să construiască o aparență de viață socială. Peștii sunt un semn poetic, liric și creativ. Zodia Pești este un Semn de Apă care se completează cu Semnul de pământ al zodiei Taur. Un vis al nativilor are toate condițiile pentru a se materializa.

Gemeni

Tranzitul Lunii îi ajută pe Gemeni să vizualizeze ceea ce doresc să creeze. Detaliile fac diferența, iar nativii din Gemeni sunt acum capabili să le scoată în evidență. Sunt avantajate peroanele care lucrează în marketing, în promovare, în lansarea de produse pe piață. Jupiter în Pești în perioada 14-28 iulie creează condițiile pentru pregătirea nativilor din Gemeni. Aceștia au acum posibilitatea să se antreneze, să învețe pentru ceea ce și-au propus să devină în următorii 4-5 ani. În general, planurile pe termen foarte lung nu prea mai au succes.

Rac

Marte tranzitează zodia Racului până pe 12 iunie. Este un privilegiu pentru nativii din Rac să primească vizita lui Marte. Aceștia au un plus de determinare, energie și curaj pentru a începe noi proiecte. În viața personală, Marte îi ajută pe nativi să devină mai atractivi și le oferă un avantaj minunat în problemele sentimentale. Saturn se află în Casa banilor altor persoane a Racilor. Sunt ajutați nativii care caută finanțare pentru echipamente noi sau care caută noi angajați. Saturn oferă în această perioadă un sentiment solid de securitate a locului de muncă unde lucrează Racii.

 Leu

Mercur și Saturn creează o legătură astrologică favorabilă pentru semnarea unui contract sau pentru acceptarea unui nou proiect. Jupiter își începe tranzitul prin Pești din 14 mai. Urmează o perioadă financiară foarte bună pentru nativii din Leu. Acest tranzit a lui Jupiter prin Pești este un mesaj în avans pentru ceea ce se va întâmpla în 2022. Jupiter lucrează pentru acumularea de capital de către nativii din Leu. Aceștia vor avea numeroase ocazii, oportunități de a câștiga bani. Fie prin muncă asiduă, fie din „tunuri” financiare. Nimic nu trebuie ocolit în perioada cât Jupiter se află în Pești.

Fecioară

Beneficiile aduse de Jupiter aflat în tranzit prin Pești trebuie culese în perioada 14 mai-28 iulie. Jupiter în Pești luminează Casa căsătoriei și a parteneriatelor/colaborărilor în afaceri. Aceia dintre nativi care sunt căsătoriți se vor bucura pentru partenerul lor care va prospera la locul de muncă, în afaceri, dar și pe plan personal. Cel mai important în această perioadă pentru Fecioare este să acorde atenție partenerului lor de viață. Indiferent în ce stadiu se află relația nativilor, atenția pe care o acordă acum Fecioarele va ajuta la consolidarea relației, la revigorarea ei.

Balanță

Vreme de aproximativ 11 săptămâni, Jupiter va tranzita zodia Pești. Este vorba despre perioada 14 mai -28 iulie. Casa sarcinilor de lucru a Balanțelor este luminată de marele Jupiter. Nativii se vor bucura de proiecte bine plătite care vor ajunge la ei. Și nu vor avea o explicație logică pentru motivul sau calea prin care acele proiecte îi aleg. Aceasta este o veste bună, deoarece Balanțele vor avea mai mult de lucru, respectiv mai mulți bani. Peștii sunt cel mai creativ semn al zodiacului, așa că este posibil ca munca pe care o au de făcut acum nativii din Balanță să le permită să-și folosească bunul gust cu discernământ.

Scorpion

Jupiter în Pești, începând cu 14 mai și până la sfârșitul lui iulie, este un aspect distractiv pentru majoritatea nativilor din Scorpion. Scorpionii căsătoriți vor avea mai mult timp împreună cu partenerul lor. Cei care își doresc un copil, astrele le sunt favorabile. De menționat că, în aceeași perioadă, Jupiter luminează Casa iubirii adevărate a Scorpionilor. Creativitatea nativilor este la un nivel înalt. La locul de muncă, Scorpionii beneficiază de ajutorul lui Jupiter, care le netezește calea profesională.

Săgetător

Nativii care se află în căutarea unei locuințe de cumpărat sau de închiriat, care doresc să își construiască o casă, au acum de partea lor energiile puternice ale lui Jupiter aflat în zodia Pești. De menționat că Jupiter oferă acest ajutor până la sfârșitul lui iulie. Săgetătorii au timp suficient să caute, să găsească ceva care le satisface nevoile în materie de locuit. Un alt avantaj oferit de Jupiter este acela că marea planetă, mobilizează familia nativilor din Săgetător pentru a le oferi ajutorul. Fie că este vorba despre bani, fie că este vorba de muncă fizică privind renovarea, căutarea unei locuințe, fie că oferă cadou o piesă de mobilier, familia nativilor oferă un sprijin important.

Capricorn

Zodia Pești este compatibilă cu zodia Capricorn. Jupiter își începe tranzitul prin Pești din 14 mai și luminează Casa comunicării nativilor din Capricorn. Capricornii au acum posibilitatea să-și rafineze talentul scriitoricesc, să își facă curaj pentru a publica, să studieze artele comunicării. Nativii care lucrează în publicitate, marketing, au inspirație pentru crearea unei strategiei publicitare. Abilitatea nativilor în artele comunicării va crește vizibil în cele 11 săptămâni cât staționează Jupiter în Pești. Începând cu anul viitor, nativii își pot schimba locul de muncă pentru a practica ceea ce își dezvoltă cu succes acum.

 Vărsător

Jupiter în Pești din 14 mai este doar o perioadă de tranzit pentru nativii din Vărsător. De la sfârșitul lui iulie, Jupiter intră în zodia Vărsător. Jupiter în Pești începe să creeze pentru Vărsători posibilități remarcabile de a câștiga bani. Poate cea mai îmbelșugată perioadă din ultimii 10 ani. Banii vor veni sub formă de salarii, în principal. Aceia dintre nativi care au fost dedicați serviciului încă de la începutul acestui an, vor avea mari șanse de a fi cooptați în proiecte bine plătite. Astfel va fi răsplătit efortul lor.

Pești

Peștii vor simți energia lui Jupiter începând cu 14 mai. Cea mai mare planetă a sistemului solar vizitează zodia nativilor din Pești începând cu 14 mai, timp de 11 săptămâni. Tranzitul Lunii amplifică energiile benefice oferite de Jupiter. Practic, nativii se îmbată de succes, chiar dacă nu găsesc sursa lui reală. Nativii vor întâlni oameni puternici care le vor oferi suportul pentru a urca un nivel: pe scară ierarhică, mentală, socială. Jupiter în semnul Peștilor îi favorizează pe toți nativii zodiei să-și descopere iubirea adevărată. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă până la sfârșitul lui iulie, cu siguranță va deveni realitate încă de la începutul anului 2022.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *