Horoscop 27 mai-2 iunie

Venus și Pluton cresc potențialul de complicații și complexități în prietenii și în viaţa amoroasă a nativilor în perioada 29-31 mai. Acest lucru ar putea implica posesivitate, obsesie, fascinație, gelozie, probleme de putere și control sau intruziuni în viața privată. Mercur retrograd din 29 mai este, în general, asociat cu bruiaje de comunicare și tehnologie, anxietăți, întârzieri și obiecte pierdute.

Berbec

Venus în Gemeni este favorabil Soarelui care luminează Berbecul. O nouă energie îmbogățește magnetismul nativilor din Berbec până pe 3 iunie. Sunt favorizați nativii care se deplasează p distanțe mai mari. Mercur retrogradează din 29 mai și o ține așa până pe 22 iunie. Mai sunt câteva zile în care nativii pot comanda în siguranță electronice. Mercur retrograd va afecta într-o oarecare măsură judecata Berbecilor. Decizii privind construcțiile, achizițiile de aparate, reparațiile electronicelor nu sunt prea inspirate. Eclipsa de Lună din 26 mai încă produce efecte. Afacerile care au la conducere un nativ din Berbec prosperă.

Taur

Jupiter luminează Casa speranțelor și a dorințelor nativilor din Taur. Un vis al nativilor din Taur, la care ei speră de mai mulți ani să se împlinească, poate deveni acum realitate. Sună ca un basm, dar este adevărat.

Mercur retrograd în perioada 29 mai-22 iunie afectează judecata nativilor din Taur. În general, atenția Taurilor este defectuoasă. Ei nu mai observă sau nu mai sunt atenți la detalii. În această perioadă nu se cumpără articole electronice și nu se semnează contracte și documente importante. Mercur este retrograd în Gemeni, în Casa venitului obținut al Taurilor. Nativii vor trebui să facă presiuni pentru a recupera banii pe care i-au împrumutat altor persoane.

Gemeni

Marte tranzitează Racul până pe 11 iunie. Cheltuielile Gemenilor sunt în creștere, în special acele cheltuieli care au legătură cu copii nativilor sau cu un membru al familiei lor. Deoarece Gemenii sunt conduși de Mercur, iar Mercur este retrograd începând cu 29 mai, nativii trebuie să-și aloce timp pentru a se decide privind opțiunile viitorului în următorii 3-4 ani. Venus se află în Gemeni până pe 3 iunie. Nativii au toate atuurile pentru a fi carismatici și fermecători. Se știe că Venus are abilități magnetice. Gemenii să lase natura să-și urmeze cursul. Vor descoperi persoana potrivită pentru ei.

Rac

Saturn se află acum în Casa banilor altor persoane a Racilor. Nativii vor avea ocazia de a media situații financiare din care vor obține un comision frumos. Pentru Racii care au de făcut investiții în echipamente sau în personal de calitate, Saturn îi ajută să descopere fondurile de care au nevoie. Venus își începe călătoria prin Rac din 2 iunie. Viața romantică a nativilor începe să se încălzească ușor, ușor. Până pe 26 iunie, când Venus părăsește Racul, nativii zodiei vor avea parte de întâlniri fierbinți. Atenție nativii care sunt căsătoriți, fidelitatea le va fi pusă la încercare.

Leu

Marte în Rac vizitează Casa secretelor nativilor din Leu până pe 11 iunie. Nativii se pot proteja acum izolându-se de lume și lucrând la strategii, planificări și credite bugetare. Faptul că astrele în această perioadă „ascund” imaginea nativilor din Leu, îi ajută pe aceștia să se relaxeze, să se odihnească. După câteva săptămâni vor intra iarăși în lumina reflectoarelor.

Mercur este retrograd din 29 mai. Leii mai au câteva zile pentru a semna contracte și să încheie tranzacții. Apar și întârzieri, așa că nativii ar fi bine să-și finalizeze majoritatea proiectelor la care lucrează.

Fecioară

Deoarece în cea mai mare parte a lunii iunie, Mercur este retrograd începând cu 29 mai, Fecioarele trebuie să se înfrâneze. Adică, după aproape doi ani de restricții, ei trebuie să mai amâne logodna, căsătoria sau semnarea unui contract cu un colaborator de afaceri. Aceste evenimente devin imprevizibile pe termen mediu și lung, dacă au loc când Mercur este retrograd. Dar, această amânare trebuie făcută cu mare tact. Persoana cu care nativii din Fecioară doresc să-și unească destinul este deosebită. Jupiter în Casa angajamentelor confirmă acest lucru. Un prieten de-al nativilor poate fi cel care aranjează ca lucrurile să curgă lin în luna iunie.

Balanță

Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă din 29 mai până pe 11 iunie. Acest lucru nu înseamnă că nativii trebuie să înceteze să mai participe la interviuri, să se oprească din dezvoltarea unei noi afaceri sau să pună pauză în avansarea în carieră. Balanțele care sunt stăpâni pe comunicare pot suna foști colaboratori pentru a obține referințe, recomandări sau chiar o nouă colaborare. Jupiter tranzitează Vărsătorul și Casa iubirii adevărate. Balanțele care nu se află într-o relație stabilă au foarte mari șanse de a întâlni dragostea vieţii lor în această perioadă.

Scorpion

Mercur retrogradează într-o Casă financiară din 29 mai. Este mai bune pentru Scorpioni să amâne unele plăți până la limita penalizărilor. Este important să aibă numerar la îndemână. Sunt de evitat semnarea contractelor și începerea unei prietenii. Pluton se află în opoziție directă cu Marte. Din punct de vedere emoțional, este posibil ca nativii să fie în situația de a favoriza ambele părți într-o speță juridică. Se recomandă ca nativii din Scorpion să fie strategici în tot ceea ce doresc să întreprindă în următorul an. Acum se pot stabili niște direcții de lucru.

Săgetător

Mercur va începe să se retrogradeze la scurt timp după eclipsă, din 29 mai. Se recomandă nativilor mersul „încet, încetișor”. Ar fi bine pentru Săgetători să angajeze un avocat pentru a analiza orice hârtie pe care nativii o trimit spre semnare sau pe care li s-a cerut să o semneze. Perioada eclipsei Lunii nu este un moment pentru a evita serviciile unui avocat. Mercur retrograd deschide un nou subiect pentru nativi. Aceștia trebuie să analizeze cum pot ajuta pe unul dintre părinții lor într-un mod substanțial. Poate fi vorba despre probleme de sănătate, dar și despre afaceri, călătorii, spețe juridice.

Capricorn

Marte se află acum în Casa parteneriatelor nativilor din Capricorn. Poziția lui Marte pune accent pe partenerul lor romantic sau de afaceri până pe 11 iunie. Modul în care trăiesc acum nativii influența lui Marte în Casa mariajelor, a parteneriatelor reflectă modul în care au mers lucrurile de-a lungul timpului. Sarcina lui Marte este de a curăța lucrurile care au fost ascunse „sub preș”. S-ar putea ca Marte să nu găsească nimic, dar dacă da, trebuie discutat cu partenerul. Mercur va retrograda în Casa sarcinilor de zi cu zi a Capricornilor. Apar întârzieri, clienții cu care lucrează nativii vor greși e-mail-urile și ordinele de plată. Cel mai benefic este ca nativii să abordeze aceste neajunsuri cu umor.

Vărsător

Venus se află în turneu prin Gemeni până pe 3 iunie. Aceasta este perioada în care nativii vor fi cei mai carismatici. Venus luminează Casa dragostei adevărate, a romantismului și distracției. De amintit că Soarele, Venus și Mercur tranzitează toate zodia Gemenilor. Mai sunt câteva zile ideale pentru ca nativii din Vărsător să aibă o primă întâlnire. Mercur este retrograd în perioada 29 mai-22 iunie. Toate proiectele trebuie puse în stand-by în această perioadă sau derulate foarte încet. Lucrurile trebuie pregătite pentru acest mod de operare. Judecata tuturor este puțin afectată de Mercur retrograd.

Pești

Marte se află acum în Casa iubirii adevărate a Peștilor. Nativii sunt acum puși pe jar și nu le vine a crede că ei pot descoperi dragostea la începutul relaxării pandemice. Peștii care se deplasează pentru un week-end într-o stațiune, la mare, la o pensiune, pot descoperi acolo o persoană deosebită. Marte în Rac îi ajută pe nativii din Pești să fie mai atractivi și mai carismatici. Jupiter se află în Pești până pe 28 iulie. Persoane influente ajută, veghează acum mersul profesional, educațional și în afaceri al nativilor. Peștii sunt protejați.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 491, săptămâna 27 mai – 2 iunie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *