Horoscop 29 aprilie-5 mai

De 1 mai, Venus deschide noi oportunități în dragoste și bani. Nativii tuturor zodiilor vor simți să își exprime dragostea și afecțiunea pentru cineva special. Abilitățile sociale devin excelente pentru toate zodiile. Aspect foarte bun, având în vedere faptul că oamenii încă sunt izolați. Relaxarea restricțiilor și ajutorul astrelor fac din acest moment unul special pentru întâlniri și relații de prietenie.

Berbec

Între 1 și 11 mai, tranzitul Lunii aduce o explozie de energie, vitalitate și entuziasm. Acesta este momentul perfect pentru noi începuturi. Marte rămâne în Rac până pe 11 iunie. Berbecii primesc tot felul de vești despre un membru al familiei, cel mai probabil legate de părinți. Nativii care se simt agitați, care au lipsuri financiare, să ceară ajutorul familiei. Marte va oferi tot ajutorul posibil. Pluto este prietenos în Casa reputației în carieră. Pluto se întâlnește cu Venus în Casa financiară a Berbecilor. Apar sume mari de bani.

Taur

Până pe 11 mai, Marte oferă nativilor din Taur energie, inițiativă, încredere în sine și curaj. Toate aceste calități îi vor impresiona pe superiorii nativilor din Taur. De asemenea, prezența lui Marte va amplifica carisma și atracția sexuală a Taurilor. Este un moment foarte bun pentru întâlniri sau îmbunătățirea relațiilor. Jupiter strălucește în Vărsător, în Casa avansării în carieră. Jupiter aduce nativilor oferte de muncă. Aceștia să aleagă în funcție de veniturile și avantajele care li se oferă. Saturn tranzitează Casa onorurilor până în 2023. Taurii vor munci foarte mult, iar recompensele vor fi pe măsură.

Gemeni

Marte se află în Rac, în Casa veniturilor obținute a Gemenilor. Prezența lui Marte în această Casă determină adesea creșterea cheltuielilor, posibil în mod neașteptat. Dacă Gemenii nu reușesc să înțeleagă ce se petrece în domeniul afacerilor, să ia o atitudine conservatoare în privința cheltuielilor. Tranzitul Lunii între 1-11 mai, poate cauza o incapacitate a nativilor de a se relaxa cu adevărat și de a găsi armonie în relații. Sentimentele și empatia conștiente pot rezolva orice blocaj și pot controla dezechilibrele din relațiile intime.

Rac

Marte tranzitează zodia Racului până pe 11 iunie. Nativii încep acum un ciclu complet nou, strălucitor, având pe Marte în zodia lor. Se recomandă Racilor să fie optimiști, deoarece totul se petrece dintr-un motiv. Lucrurile îi împing către un loc mai bun. Între 30 aprilie-2 mai, Soarele oferă Racilor entuziasm, schimbări pozitive și o mai mare libertate personală. Racii se pot elibera acum de rutină. Acesta este un moment excelent pentru ca nativii să-și părăsească zona de confort și să-și lărgească cercul social cu niște oameni extraordinari.

Leu

Între 1-11 mai, tranzitul Lunii scoate la suprafață orice tensiune a relației în care se află implicați nativii. Leii sunt iritabili, nervoși. Să facă ceva în legătură cu aceste stări negative. Au prea multe de pierdut în această perioadă. Leii care devin mai sensibili la dispozițiile partenerilor, la stările afective ale membrilor familiei și a prietenilor apropiați, evită producerea unei drame emoționale. Uranus, planeta rebeliunii, independenței, imprevizibilității, surprizei, haosului, perturbării și schimbării bruște, este împreună cu Soarele, guvernatorul nativilor. Viața nativilor este sub semnul imprevizibilității.

Fecioară

Până pe 11 mai, Luna oferă nativilor din Fecioară încredere în sine, echilibru interior și mulțumire. A privi lucrurile din cât mai multe perspective îi ajută pe nativi să rezolve orice probleme personale/din orice relație care pot apărea. Marte se află în Casa carierei, a onorurilor și a lidershipului. Marte formează un unghi perfect cu Jupiterul, indicând nativilor că vor deveni populari la locul de muncă și că serviciile lor vor fi solicitate. Uranus, planeta evenimentelor neașteptate, se alătură Soarelui și trimite un fascicul direct către Lună. Fecioarele devin pline de energii pe care nu le cunosc dar îi ajută să reziste la evenimentele din această vară.

Balanță

Soarele poate aduce schimbarea obiectivelor în perioada 30 aprilie-11 mai. Acest aspect este destul de important și pune presiune asupra nativilor din Balanță. Aceștia nu mai reușesc să se relaxeze. Pot să se certe mult mai des cu partenerii lor. Pentru a depăși această situație, pentru a avea succes în viața personală și profesională, trăind într-o stare energizată, nativii trebuie să ofere și să primească. Să nu blocheze schimbul de energii, indiferent de forma lor de manifestare. Marte se află în apropiere de Jupiter, indicând faptul că nativii ar putea avea un accident norocos, legat de serviciu.

Scorpion

Marte oferă nativilor energie și pasiune, care sunt bine echilibrate și nu agresive. O perioadă foarte bună este între 1-11 mai. Inițiativa și instinctele bune ale Scorpionilor îi vor impresiona pe superiorii lor și le vor aduce succes profesional. Carisma suplimentară și magnetismul sexual amplificat al nativilor îi ajută în viața amoroasă și în viața socială. Marte în Rac este o zonă extrem de compatibilă pentru Scorpioni. Un membru al familiei sau o opțiune imobiliară îi ajută pe nativi să treacă peste stres. Părinții nativilor se gândesc să se mute într-un sanatoriu, azil sau într-un spațiu mai mic, care este mai ușor de gestionat.

Săgetător

Jupiter oferă Săgetătorilor dezvoltare personală și fericire. Perioada fastă este între 1-20 mai. Nativii să experimenteze tot ceea ce doresc și nu le face rău. Acesta este un moment bun pentru relații, călătorii, educație, afaceri și probleme juridice. Apar oportunități pentru creșterea averii personale și pentru lărgirea orizonturilor. Relațiile afective ale Săgetătorilor trec acum prin transformări. Nativii își pot părăsi partenerul, se pot împăca, dacă s-au certat, pot să descopere o persoană extraordinară de care să se îndrăgostească.

Capricorn

Până pe 11 mai, Marte crește rezistența din partea celorlalți. Adică, nativii dacă sunt prea egoiști, ar putea simți faptul că alte persoane se opun voinței lor. Este o perioadă în care luptele trebuie alese cu mare atenție. Un compromis sau o retragere tactică ar putea fi cel mai bun lucru acum. Zona iubirii și a romantismului Capricornilor este vizitată de mai multe planete care intră în Casa dragostei adevărate. Soarele, Uranus, Mercur și, mai important, Venus, se înghesuie în Casa dragostei. Venus în Taur este foarte favorabil pentru viața amoroasă a Capricornilor.

Vărsător

Un fel de enervare îi vizitează pe nativi în perioada 30 aprilie-11 mai. Marte în Rac aduce și mai multe sarcini, iar aceasta este o veste bună. Este important că Vărsătorii devin utili. Marte oferă Vărsătorilor oportunitatea de a se stabili la un nou loc de muncă. Beneficiile apar în iunie, imediat după ce Mercur intră în mișcare direct. Soarele împreună cu Uranus, stăpânesc partenerul romantic al Vărsătorilor. De asemenea, sunt controlate și colaborările serioase de la locul de muncă. Sarcinile de la serviciu devin mai dificile, dar sunt rezolvabile și aduc beneficii nativilor.

Pești

Marte oferă pasiune nativilor din Pești până pe 11 mai. Peștii au instincte bune în această perioadă. Ar trebui să profite de acest aspect, deoarece zodia Pești nu este recunoscută pentru calități intuitive. Marte în Rac, umple cu energie Casa dragostei adevărate a nativilor din Pești. Accentul este pus și pe finanțele nativilor. Multe dintre problemele Peștilor vor dispărea. Este timpul ca Peștii să se bucure de dragoste și distracție. Venus își aruncă deja energiile înainte, astfel că relațiile sociale ale nativilor intră pe un făgaș stabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *