Shopping City Piatra-Neamț te pregătește de o vară plină de „Sport și Stare de Bine La Înălțime”

În perioada 20 mai – 9 iunie, odată cu începerea sezonului de vară, la Shopping City Piatra-Neamț sportul și activitățile în aer liber intră în centrul atenției. Așadar, în cadrul campaniei Sport și Stare de Bine La înălțime, centrul comercial vine în ajutorul celor mai activi dintre clienți și îi premiază cu echipamente pentru activități sportive.

Sport și Stare de bine la înălțime – 400 de premii instant și o tombolă cu super premii

Astfel, primii 400 de clienți care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe maximum două bonuri fiscale, în perioada 20 mai – 9 iunie, câștigă instant unul dintre premiile din campanie – sticlă pentru apă, rucsac, minge de fotbal sau set badminton și se înscriu automat în tombola pentru câstigarea unuia din cele 3 premii sportive – Premiul 1 – Trotineta electrica Xiaomi Mi Essential, Premiul 2 – Mini bicicleta fitness, Premiul 3 – Coș de baschet mobil.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *