Târgu Neamţ: Mobilizare pentru o cauză umanitară

Spitalul orăşenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamţ, a lansat comunităţii locale un apel umanitar pentru un băiat de 15 ani, care are nevoie urgentă de un transplant de rinichi..

Dr. Alexandru Patraşcu, managerul spitalului a oferit detalii: „O angajată a noastră ne-a solicitat ajutorul pentru această familie şi din ce am înţeles mama băiatului este o fostă angajată a spitalului. Iniţial s-a venit cu propunerea ca toţi angajaţii să facă câte o donaţie, dar eu am zis că am putea ajuta mult mai mult dacă am lansa public acest apel umanitar postând anunţul pe site-ul spitalului. Sperăm ca prin acest demers să ajutăm financiar. Noi am pus o cutie pentru donaţii în clădirea birourilor unde fiecare persoană poate dona o sumă de bani. Din ce ştiu familia trebuie să plece sau e deja plecată la Bucureşti cu băiatul pentru analize iar operaţia va fi făcută la un spital din ţară. Noi îi dorim multă sănătate lui Rareş şi avem încredere că totul se va termina cu bine”.

Pentru donaţii puteți utiliza contul IBAN RO65BRDE280SV33077852800, deschis la BRD Târgu Neamţ, titular Chebac Ana Cristina.

C.T. STURZU