Agapia: Ziua Eroilor marcată solemn şi cu respect faţă de eroii comunei

Ziua Eroilor a fost marcată în comuna Agapia, de către comunitate cu mare solemnitate şi respect faţă de eroii comunei căzuţi la datorie pentru întregirea neamului. Administraţia locală, alături de cadrele didactice şi elevii şcolilor din localitate, cu aportul preoţilor parohi din comunitate au reuşit să organizeze un eveniment adus ca recunoştinţă eroilor lor.

După oficierea slujbei de către preoţii parohi ai bisericilor din comună a venit rândul elevilor să ofere un spectacol cu poezii şi cântece cu/şi despre ţară şi eroi spre încântarea zecilor de localnici adunaţi în faţa Monumentului Eroilor din centrul Agapiei.

Primarul Neculai Nastasă a ţinut să le transmită celor de faţă că manifestarea a fost frumoasă:

Hristos s-a Înălţat! Dumnezeu să-i ierte pe eroii noştri. Este de datoria noastră să ne cinstim eroii şi să le purtăm recunoştinţă şi respect faţă de jertfa lor. Este o zi de mare sărbătoare pentru noi toţi şi vreau să felicit aceşti copii minunaţi şi pe profesorii lor pentru aceste momente frumoase pe care ni le-au oferit. Vreau să mulţumesc şi preoţilor din comuna noastră pentru prezenţă şi d-stră tuturor vă doresc multă sănătate şi o zi frumoasă în continuare!

La final cei prezenţi au fost poftiţi să guste câte o plăcintă şi să bea şi un pahar de vin sau de suc.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *