Clasa de actorie a Şcolii Populare de Arte Piatra Neamţ are reprezentaţie cu prilejul încheierii anului şcolar 2020/2021

Clasa de actorie a Şcolii Populare de Arte Piatra Neamţ are joi, 17 iunie, reprezentaţie cu prilejul încheierii anului şcolar 2020/2021. Manifestarea organizată de Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ se va desfăşura la sala “Calistrat  Hogaş” a Consiliului Judeţean.

“De la ora 11:00, grupa cea mai mică (a claselor I-IV) iese la rampă cu spectacolul «Prietenii se unesc la greu», după «Muzicanţii din Bremen», de fraţii Grimm. O oră mai târziu, intră în scenă grupa cursanţilor de gimnaziu (clasele V-VIII) cu reprezentaţia «Poveşti triste cu muşte vesele», după Bogdan Ulmu. În sesiunea de după-amiază, începând cu ora 17:00, grupa liceenilor va prezenta public cea mai nouă montare a lor, «Rebeli contra tocilari», după Alexandra Bandac. Regia celor trei spectacole aparţine coordonatoarei activităţii clasei de actorie, actriţa Maria Hibovski”, precizează organizatorii. Mai multe detalii se pot citi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *