Clinica Asclepion serbează 18 ani de activitate

Pe 18 iunie 2021, Clinica Asclepion serbează 18 ani de activitate în domeniul sănătății. Având trei clinici în Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț și numeroase puncte de lucru în localitățile rurale nemțene, Clinica Asclepion este, în prezent, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale integrate la nivelul județului Neamț.

Clinica Asclepion a fost fondată în 2003, în Piatra-Neamț, cu scopul de a aduce în judeţul Neamţ şi în regiune un mod de abordare a serviciilor medicale nou – centrat pe oameni și bazat pe încredere și transparență – pentru angajaţii companiilor, pentru pacienți şi familiile acestora. Misiunea Asclepion este de a face serviciile medicale de calitate accesibile tuturor pacienților, indiferent de mediul din care provin.

Portofoliul Asclepion include peste 25 de specialități medicale, de la medicină de familie și medicina muncii, până la cardiologie, diabetologie și chirurgie generală. De asemenea, clinica deține un laborator propriu de analize, dotat cu aparatură de ultimă generație, un centru de permanență, pentru a fi mereu alături de pacienți și un centru modern de imagistică medicală. Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor medicale în schimbare ale societății și de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților de toate vârstele, Clinica Asclepion investește permanent în aparatură de înaltă performanță, dar și în personal medical specializat, având în permanență ca obiectiv diversificarea portofoliului de servicii medicale.

Cu ocazia împlinirii vârstei majoratului, Clinica Asclepion organizează „Zilele Medicale Asclepion”. Astfel, în data de 18 iunie, orele 10:00-13:00, va avea loc conferința „Serviciile medicale raportate la provocările vieții moderne”, desfășurată în Sala Millenium, Central Plaza Hotel și transmisă live pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al Clinicii Asclepion. Conferința poate fi urmărită în timp real sau ulterior, pe oricare dintre cele două canale de social media ale clinicii.

Principalele teme dezbătute în cadrul conferinței:

* Creșterea importanței asistenței de medicina muncii, în ultimii 5 ani, în contextul modernizării activității economice.

* Relația de cauzalitate dintre sedentarismul vieții moderne și câteva afecțiuni chirurgicale.

* Necesitatea serviciilor geriatrice în viața modernă, ca urmare a creșterii perioadei de activitate profesională.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi atât medici specialiști ai Clinicii Asclepion, cât și invitați speciali din domeniul medical și reprezentanți ai autorităților locale. Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul medical și publicului larg, fiind parte a unui demers amplu de educare a comunității, în scopul adoptării unui comportament preventiv, în ceea ce privește stilul de viață și sănătatea personală și a celor dragi.

De asemenea, seria evenimentelor aniversare continuă pe 19 iunie, la sediul Clinicii Asclepion din Piatra-Neamț, cu expoziția de pictură ”Lemn și pensule” și cu un recital de poezie, conform următorului program:

* orele 10:00-11:00 – vizitarea expoziției de pictură „Lemn și pensule”, cu lucrări realizate de elevii Școlii Gimnaziale „Iulia Hălăucescu” Tarcău, pe suporturi de lemn.

* orele 11:00-12:00 – Recital de poezie cu Anda Tudor.

Accesul la aceste două evenimente este permis publicului larg, iar intrarea este gratuită.

Conferința „Serviciile medicale raportate la provocările vieții moderne” face parte dintr-un demers amplu de informare și creștere a nivelului de conștientizare asupra unor subiecte medicale de larg interes în societate, cu o relevanță deosebită pentru comunitatea orașului Piatra-Neamț.


De 18 ani, de sănătatea ta, ne ocupăm noi!

www.asclepion.ro

Telefon: 0233/232.324 sau 0371/055.460

Facebook/ClinicaMedicalaAsclepion

Instagram/ClinicaAsclepion

YouTube/ClinicaAsclepion


 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *