DAS Piatra Neamţ – Instituţia anului la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

La cea de-a VII-a ediţie a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, organizată de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), la Ateneul Român, ieri, 14 iunie, Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din Primăria Piatra Neamţ, a câștigat premiul cel mare la secțiunea Instituția anului.

“Este un premiu care ne onorează, este premiul unei echipe de specialişti care desfăşoară o activitate valoroasă şi care se străduieşte, zilnic, să aducă mângâiere şi alinare celor aflaţi în suferinţă, fapt pentru care merită toată aprecierea mea. Este un premiu al echipei. Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială reprezintă un moment de recunoaştere a meritelor celor care muncesc pentru oamenii aflaţi în situaţii vulnerabile“, a declarat Ana Berea, director al DAS Piatra Neamţ.

„Prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț suntem în slujba celor care au nevoie de sprijinul nostru. Prețuim eficiența și spiritul de cooperare, care ne permit să fim orientați către nevoile mereu în schimbare ale beneficiarilor muncii noastre. Premiul primit ne onorează și în același timp ne obligă să menținem un standard ridicat al serviciilor oferite prin această direcție”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *