Horoscop 10-16 iunie

Orice Eclipsă de Soare care cade în Gemeni pune accentul pe comunicări scrise, discuții, prelegeri, editare, verificare a faptelor, social-media, dezvoltare de aplicații, jocuri digitale, televiziune, podcast-uri, realitate virtuală, realitate augmentată și alte forme digitale noi.

Berbec

Eclipsa de Soare din 10 iunie este completată de Luna Nouă aflată în Gemeni. Eclipsa poate declanșa o altă călătorie spre orașul unde locuiesc fratele, sora sau verișorul nativilor din Berbec. Gemenii, un Semn de Aer, se amestecă frumos cu Semnul de Foc al Berbecului. Saturn se află într-un unghi perfect față de Soare, Lună Nouă și Mercur pe 10 iunie. Acest aspect aruncă o energie reconfortantă, stabilizatoare. Apare în scenă un prieten pe termen lung, care este mai în vârstă decât nativii și mai matur atunci când este vorba de experiențe de viață. Această persoană pare să le fie de mare ajutor Berbecilor în perioada eclipsei.

Taur

În prezent, nativii din Taur o au pe Saturn în Casa premiilor, a onorurilor și a realizărilor pentru prima dată în ultimii 29 de ani. Nativii zodiei vor primi, li se va oferi un rol deosebit la locul de muncă sau într-un proiect. Această responsabilitate li se va părea prea mare pentru ei, dar să fie încrezători și să accepte. Vor duce la bun sfârșit proiectul cu felicitări. Eclipsa de Soare din 10 iunie își unește energiile cu ale lui Saturn și cu cele ale Lunii Noi, care eclipsează Soarele. Taurii vor trăi un sentiment de securitate cum nu au mai trăit până acum. Ei vor fi atrași spre un loc de muncă nou sau vor fi promovați.

Gemeni

Eclipsa de Soare din 10 iunie cade în Gemeni. Soarele, Luna Nouă și Mercur vor tranzita zodia Gemeni pe perioada eclipsei. Saturn va trimite raze de sprijin stabilizatoare pe termen lung către fiecare dintre aceste corpuri cerești. Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, este bine poziționat față de Saturn. Motiv pentru care se poate afirma că rezultatul acestei eclipse este unul foarte pozitiv. Oferă un sentiment de securitate și toate elementele pentru ca Gemenii să poată construi o fundație solidă pentru aventura care va urma. Nativii vor primi acum multe șanse de câștig pe termen lung. Probabil că se vor simți încrezători și pregătiți să înceapă ceva nou.

Rac

Banii sunt unul dintre elementele materiale care sunt susținuți de către Eclipsa de Soare din 10 iunie. Saturn își aduce și el contribuție la stabilitatea banilor Racilor, fiind în legătură strânsă cu Soarele în această perioadă. Soarele este conducătorul natural al Casei veniturilor câștigate. Banii pot veni sub forma unui nou client, sub forma fluxului de numerar direct sau sub forma încheierii unui acord profitabil. De asemenea, unii dintre nativi vor câștiga dacă vor investi acum într-o afacere. Marte tranzitează zodia Racului până pe 11 iunie. Se anunță un nou ciclu energic pe plan profesional pentru Raci.

Leu

Saturn, Soarele, Luna Nouă și Mercur se află toate în Casa prieteniei nativilor din Leu pe perioada Eclipsei de Soare din 10 iunie. Această eclipsă îi va entuziasma pe nativii din Leu prin evenimentele pe care le va aduce în viața lor. Saturn îi ajută foarte mult pe Lei să colaboreze la locul de muncă și la va descoperi o modalitate care le va ușura munca. Sau le va aduce o nouă tehnologie. Leii vor avea numeroase ocazii să socializeze. O perioadă foarte bună pentru reînnodarea vechilor prietenii și chiar cu clienții pe care nativii nu i-au mai întâlnit de ceva vreme. Se va realiza o triere a prietenilor.

Fecioară

Eclipsa de Soare din 10 iunie, care are Luna Nouă drept actor principal care produce acest fenomen ceresc, cade în Casa premiilor și a onorurilor Fecioarelor. Nativii se pot aștepta să apară o oportunitate deosebită. O șansă la care nu se gândeau sau la care doar sperau de mai mulți ani se va materializa acum. Saturn se află acum în Casa sarcinilor de lucru de zi cu zi, începe o comunicare strânsă cu cele trei planete aflate în Casa premiilor și a onorurilor, respectiv Soarele eclipsat, Luna Nouă și Mercur. Munca grea depusă de către nativi până acum va fi recompensată prin o avansare la serviciu sau prin includerea într-un proiect special.

Balanță

Semnul de Aer al Balanței este identic cu cel al Gemenilor, loc unde se desfășoară Eclipsa de Soare din 10 iunie. Acest aspect astrologic se poate denumi „o coincidență fericită” pentru nativii din Balanță. Casa călătoriei Balanțelor este acum luminată foarte puternic. Se deschid noi drumuri, noi tărâmuri de explorat, atât în concediu, cât și pe plan profesional. Pandemia a fost dură pentru nativii din Balanță, deoarece aceștia preferă să fie înconjurați de prieteni. Această eclipsă oferă nativilor din Balanță șansa ca ei să se reconecteze cu lumea pe care o cunoșteau foarte bine.

Scorpion

Marte intră în Casa premiilor și a onorurilor pe 10 iunie, și va rămâne acolo până la final de iulie. Acum este o perioadă foarte bună pentru ca Scorpionii să-și dezvăluie talentele către persoane importante. Sigur că nativii vor impresiona pozitiv aceste VIP, ceea ce va avea urmări pozitive pentru Scorpioni. Eclipsa de Soare din 10 iunie cade în Casa banilor altor persoane a Scorpionilor. Este posibil ca nativii să primească vești despre un împrumut bancar aprobat sau despre o finanțare de la un program guvernamental. Aceasta este o eclipsă în Gemeni, așa că este posibil ca nativii să primească bani din două surse noi.

Săgetător

„Unirea forțelor” este tema principală în perioada Eclipsei de Soare din 10 iunie. Este una dintre ideile, conceptele bune de aplicat de către Săgetători în iunie. Dar nu numai de către ei. Unii dintre nativi vor dori să oficializeze relația de dragoste sau relația de afaceri. De la caz la caz. În oricare dintre situațiile de mai sus, este mai bine de a aștepta câteva săptămâni, înainte de a începe discuțiile. Aceasta deoarece Mercur tranzitează acum Casa parteneriatelor nativilor din Săgetător. Este înțelept să nu se lanseze acum o afacere, să se oficieze o logodnă sau o căsătorie sau să încheie un contract important. Se poate aștepta până pe 22 iunie, când Mercur își începe mișcarea directă.

Capricorn

Eclipsa de soare din Gemeni din 10 iunie ar putea avea și alte tipuri de efecte. Unii dintre Capricorni s-ar putea hotărî să cumpere o pisică sau un câine mic. Chiar dacă locuiesc la bloc. Nativii au nevoie să își programeze antrenament fizic măcar două zile pe săptămână. Dacă nu doresc să meargă la sală, plimbările lungi sunt foarte bune. Faptul că Luna Nouă răsare pe 10 iunie, odată cu Eclipsa de Soare, ajută foarte mult orice inițiativă lansată acum de către Capricorni. Marte în Leu din 11 iunie va lumina Casa banilor altor persoane a Capricornilor. Aspect care va crește cheltuielile pentru o perioadă.

Vărsător

Casa iubirii adevărate a Vărsătorilor este gazda Eclipsei de Soare din 10 iunie. Soarele și Mercur se află în aceeași Casă, astfel că Vărsătorii vor avea mai multe ocazii să-și dovedească dragostea pentru persoana iubită sau pentru cineva apărut nou în viața lor. Saturn, planeta care aduce longevitate relațiilor, se află acum în Vărsător. Saturn comunică frumos cu Mercur, ceea ce va conduce la rezultate fericite. Vărsătorii care sunt singuri, vor cunoaște o persoană pe placul lor. Având în vedere că Eclipsa cade în Gemeni, Vărsătorii pot avea parte de două „interese” romantice în luna iunie.

Pești

Casa de acasă a nativilor din Pești este tranzită de Eclipsa de Soare din 10 iunie. În timp ce Eclipsele de Lună finalizează, eclipsele solare aduc noi începuturi. S-ar putea ca Peștii să se mute, să renoveze, să închirieze sau să cumpere o cabană de vacanță. Adesea, o Eclipsă de Soare aduce schimbări în starea internă. De exemplu, unii nativi vor primi vestea că familia se va înmulți cu unul sau mai mulți copii. Saturn guvernează Casa prieteniei. Motiv pentru care, în această perioadă, un prieten poate juca un rol important în ceea ce se întâmplă pe perioada acestei eclipse.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, săptămâna 10-16 mai.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *