Horoscop 17-23 iunie

În 1944, ca urmare a unui infarct miocardic, C.G. Jung a intrat într-o comă, din care a avut șansa să-și revină. Ulterior a descris că, în acele momente, a trăit o stare de beatitudine, în care a văzut Pământul rotund și cu un halo albastru în jur. Această imagine a Pământului a fost oferită oamenilor abia în 1969 de către navele cosmice, de la înălțimea de 1.500 de kilometri.

Berbec

Mercur încă este retrograd până pe 22 iunie, deci nu este momentul pentru achiziții electronice. Tipic românesc, până și programul Rabla electrocasnice s-a derulat sub agitația lui Mercur retrograd. Este bine de așteptat perioada de după 24 iunie. Marte, guvernatorul Berbecilor, se deplasează prin Rac, și îi ajută pe nativi să se concentreze asupra problemelor de casă și familie. Încet, încet, aceste obiective se estompează și se cristalizează un nou obiectiv: dragoste, romantism, sarcină, copii și creativitate. Toate acestea vor ține mintea ocupată a nativilor până la sfârșit de iulie. Marte relaxează activitățile nativilor din Berbec.

Taur

Venus în Rac până în 27 iunie este de mare ajutor pentru viața romantică a Taurilor. Nativii să aibă răbdare, pentru a cumpăra lucruri noi. După data de 23 iunie, astrele nu mai bruiază achizițiile electronice. Este adevărat că acum se înregistrează un val de scumpiri, dar s-ar putea să fie mai ieftin să cumperi mai scump. Venus crește oportunitățile care au legătură cu dragostea și banii. Se petrece ceva interesant, ceva ce contrazice zicala „dacă nu ai noroc la bani, ai noroc în dragoste…” Taurii au acum abilități sociale excelente. Ei își pot programa întâlniri și pot lega noi prietenii.

Gemeni

Vestea bună pentru Gemeni este că toate cheltuielile care au fost umflate până acum se vor diminua. Marte în Rac domolește pierderile financiare. Mai mult, cariera Gemenilor este ajutată și susținută de Jupiter aflat în tranzit prin Casa premiilor și a onorurilor. Până pe 3 iulie, Mercur oferă Gemenilor vigilență mentală, o gândire rapidă și reflexe îmbunătățite. Se înregistrează o creștere a comunicărilor, a întâlnirilor și a călătoriilor scurte. Nativii vor fi foarte ocupați. Este posibil să primească vești importante și să ia o decizie stresantă.

Rac

Marte se află în tranzit prin Leu până la sfârșit de iulie. În această perioadă, cheltuielile Racilor ar putea crește. Apar plăți pentru tabăra de vară a copilului sau pentru înscrierea la facultate. Racii care au firma proprie au de plătit acum taxele aferente, dar foarte posibil să apară ceva taxe neplătite sau calculate greșit de către instituțiile statului. Racii care au evitat cumpărăturile importante pe perioada statului acasă datorită pandemiei, pot de acum înainte să prospecteze piața. Vor constata că lucrurile s-au scumpit, dar încă se mențin în limite accesibile lor.

Leu

Jupiter aflat în tranzit prin Pești până în luna iulie îi ajută pe nativii din Leu să devină cu ușurință un magnet pentru bani. Apoi, de la sfârșitul lui iulie, Jupiter în Vărsător oferă Leilor un mare ajutor prin partenerii și colaboratorii nativilor. Acest aspect se referă atât la partenerii de viață ai Leilor, cât și la colaboratorii de afaceri. Marte oferă nativilor energie, putere și curaj până la final de iunie. Leii se simt sexy și sportivi, dar și frustrați și supărați. Tensiunile interne pot fi canalizate către un hobby, afaceri sau o aventură.

Fecioară

Venus, planeta distracției, a iubirii, a luxului și a timpului liber, tranzitează zodia Racului până pe 26 iunie. Racul este un semn compatibil cu cel al Fecioarei. Nativii au acum oportunitatea de a se întâlni cu rude și prieteni pe care nu i-au mai văzut de luni de zile. Marte se află în tranzit prin Leu până la sfârșit de iulie. Fecioarele se pot retrage acum parțial din viața socială. Ei se pot concentra asupra unui proiect important. Acest proiect necesită mult studiu individual, iar nativii au nevoie de liniște pentru a se putea concentra.

 Balanță

Marte se află în semnul de foc al Leului până la sfârșit de iulie. Marte tranzitează Casa prieteniei nativilor din Balanță. Aici, Marte este foarte activ. Marte subliniază acum aspecte ale vieții ușoare, vesele, luminoase, relaxante. De asemenea, Balanțele pot alege să se ofere voluntari, pentru a ajuta o organizație umanitară, caritabilă sau politică în vederea susținerii unui grup care a fost marginalizat mai mult timp. Această zonă din horoscop unde se află acum Marte este o zonă a compasiunii. Nativii au șansa de a atrage în demersul lor persoane care doresc să ajute la fel ca ei. Se vor naște noi prietenii.

Scorpion

Poate cel mai bun moment pentru avansare profesională a Scorpionilor este acum, când Marte se află în tranzit prin Leu. Până la sfârșitul lui iulie, Marte îi trimite pe nativi în calea persoanelor importante, care au putere de decizie. Reputația excelentă a nativilor îi ajută să deschidă uși și să converseze cu persoane care le pot oferi joburi, relații, oportunități. Marte se află în Casa premiilor și a onorurilor Scorpionilor, iar aceasta reprezintă cea mai bună perioadă a nativilor pentru a arăta ce pot realiza unor persoane importante.

Până la început de iulie, Soarele oferă Scorpionilor calm interior și echilibru, aspecte care adaugă armonie relațiilor

Săgetător

Călătoriile sunt activitățile pe care Săgetătorii le doresc intens. Acest fapt se datorează lui Marte aflat în tranzit prin Leu. Restricțiile s-au ridicat în majoritatea Europei, astfel că Săgetătorii se pot deplasa liberi, pentru a se relaxa. Au mare nevoie de a vizita locuri îndepărtate. Săgetătorii se află la începutul perioadei în care pot face demersuri pentru a avansa în carieră. Este o perioadă critică pentru ei în acest an. Marte va tranzita Fecioara de la sfârșitul lui iulie până la jumătatea lui septembrie. Anunțăm de pe acum, pentru ca nativii să aibă timp să-și pregătească dosarul, întâlnirile, să poată alege ce să solicite pe plan profesional.

Capricorn

Mercur intră în mișcare directă pe 22 iunie și asigură nativilor din Capricorn unele dintre cele mai bune experiențe de viață pe care aceștia le-au avut în ultimii ani. În perioada 21-25 iunie, Soarele și Jupiter aduc nativilor din Capricorn fericire, optimism asezonate cu relații calde și prietenoase. Există numeroase oportunități pentru ca nativii să câștige mai mulți bani decât până acum. Acesta este un moment bun pentru educație, călătorii pe distanțe lungi și rezolvarea spețelor juridice și a problemelor din afaceri.

Vărsător

Saturn se află în Vărsător. Saturn îndeamnă intens pe nativii din Vărsător să-și planifice viitorul! Saturn recomandă nativilor să accepte noi responsabilități pe care ei le-au refuzat în ultimii ani. Saturn se află acum la dispoziția Vărsătorilor, pentru a lucra împreună, fără distragere. Nativii curajoși vor trăi experiențe deosebite de care vor fi mândri. Jupiter lucrează pentru a ca nativii din Vărsător să-și crească veniturile. Jupiter se află acum în Casa veniturilor câștigate a Vărsătorilor. Vărsătorii se vor bucura de recompensele pentru munca grea depusă până acum.

Pești

Venus, planeta iubirii, luxului și distracției se află în cel mai important loc pentru Pești, locul de unde trimite unde speciale de romantism – semnul Racului. Și staționează în Rac până pe 27 iunie. Carisma Peștilor depășește tot ceea ce nativii au trăit până acum. Cunoscuții lor, dar și persoanele cu care intră în contact vor fi amețite de parfumul aurei și magnetismul nativilor din Pești. Din 22 iunie, Mercur își reglează orbita. Nativii pot cheltui ceva bani, dar să se distreze mai puțin. Dacă sunt apelați de o fostă iubire, să accepte să ia masa împreună. Soarele îi ajută pe Pești să muncească mai mult și să-și atingă obiectivele.

Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 494, săptămâna 17 – 23 iunie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *