Prefectul George Lazăr anunță:  ”Am hotărât să candidez pentru preşedinţia PNL Neamţ”

George Lazăr, secretarul general al organizației și-a anunțat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Neamţ. Decizia sa a venit în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu premierul Florin Cîţu.

“Am avut zilele trecute o întâlnire extrem de benefică cu Premierul României, domnul Florin Cîţu, în care am abordat teme de administraţie publică, am discutat despre proiecte în comunităţile locale cât şi despre viziunea domniei sale pentru următoarea perioadă. Am primit asigurări că judeţul Neamţ şi comunităţile locale reprezintă priorităţi în agenda Guvernului şi că avem întreaga susţinere.

Sunt parte a echipei Premierului Florin Cîțu şi mi-am declarat susţinerea pentru candidatura domniei sale la funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Consider că Florin Cîțu reprezintă viitorul, este un om care a dovedit profesionalism şi echilibru în funcţiile deţinute şi, cel mai important, este persoana care înţelege foarte bine atât sistemul privat cât şi nevoia de dezvoltare a României.

Totodată, pentru că echipele puternice se construiesc de la bază, am hotărât să candidez la funcţia de Preşedinte a PNL Neamţ, cu o largă susţinere şi o fac pentru echipă, pentru oameni, pentru dezvoltare şi atragerea de proiecte în comunităţile locale.

Candidatura mea nu se rezumă la o persoană ci este definită de spiritul de echipă şi de oamenii care vor să dezvolte comunităţile locale, care văd în viitor şi care înţeleg că politica nu este despre funcţii, despre orgolii ci este pentru cetăţenii pe care îi reprezintă“, a declarat George Lazăr pe contul său de socializare.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *