Un specialist în artă vizuală și un economist, noii consilieri locali de Piatra Neamț

O sedință extraordinară a Consiliulului Local va avea loc luni, 14 iunie, din necesitatea de a ocupa locurile rămase libere. Este vorba de pozițiile lăsate vacante, prin demisii. Prima, a avocatului Filip Cezar Constantin (PNL) și cea de a doua a dr. Liviu Harbuz (PRO România). PNL a transmis numele supleanutului care îl va înlocui pe Cezar Filip în persoana doamnei Ene Aurora, de profesie economist. Lista de supleanți a PRO România a fost respectată și specialistul în artă vizuală Trofin Mihai, va depune, cel mai probabil, jurământul în ședința de luni.

Practic de luni, majoritatea PNL- USR PLUS – PRO România, împreună cu o parte a ALDE va fi reconstituită și va permite trecerea proiectelor fără emoții.

(M. Z.)

 

2 comments

 • Samael

  iunie 11, 2021 at 8:27 pm

  Practic, un fotograf de nunți. E și ăsta “specialist in arta vizuala” cum era Lehăduș “consultant imobiliar” in loc de șomer…

  Răspuns

 • Limona

  iunie 17, 2021 at 3:41 pm

  Mare dreptate ai Samael!!!! Cunosc- ambele persoane, e clar ca si tu….sunt baieti de treaba, dar avem nevoie de specialisti … oare avem nevoie??? Se angajeaza, se promoveaza, de numesc, pe citerii politice, fara nicio competenta…Ne meritam soarta!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *