USR PLUS Piatra Neamț și-a ales președintele

Duminică, 13 iunie, organizația municipală USR PLUS a organizat alegeri interne pentru noile organe de conducere. Pentru funcția de președinte s-au înscris Marius Irimia, cel care a fost ales viceprimar în municipiul Piatra Neamț și Ioan Meraru, între timp subprefect al județului Neamț. Primul a obținut funcția cu 137 de voturi și a declarat pentru mesagerulneamt.ro.

Alegerile interne din cadrul USR PLUS pentru alegerea noilor organe de conducere reprezintă următorul pas firesc al fuziunii celor două partide. Noi suntem parteneri în acest proiect politic și vom lucra împreună pentru obiectivele comune pe care le avem. Ne dorim să construim o echipă puternică la filiala Piatra-Neamț, de oameni implicați și dedicați comunității din care fac parte. Cel mai important obiectiv îl reprezintă, cu siguranță, alegerile din 2024, când vom avea patru duminici cu alegeri, în care partidul trebuie să fie câștigător. Dar, ca acest lucru să se întâmple trebuie să începem să muncim chiar de astăzi.

Mulțumesc și pe această cale tuturor colegilor, atât USR, cât și PLUS, care s-au implicat în organizarea acestui rând de alegeri și nu în ultimul rând, tuturor membrilor care s-au  prezentat într-un număr foarte mare la vot (circa 80%).

În Biroul Local au fost aleși 13 membri: Mirel Andrișoaie, Cosmin Asandei, Tiberius Berbece, Laurențiu Crețu, Liviu Donoiu, Alexandru Doroftei, Lucian Furnică, Laura Iacob, Marius Irimia, Ioan Meraru, Gabriel Mahu, Carmen Mihalache și Florin Zaharia.

Comisia de Arbitraj va fi formată din Oana Moldovanu, Lucian Roban și Eliza Ventaniuc. Ana Darie a fost aleasă cenzor al filialei.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *