Votează și vei primi: Bogdan Gavrilescu numit șef la ADI ECO Neamț, fiul lui Dragoș Chitic – agent de zonă

Pe principiul ești om cu mine ( citește, votezi cu mine), îți dau postul de la mine (citește, șef de CJ), Bogdan Gavrilescu, președintele organizației PMP Neamț a reușit să nu rămână mult timp angajat al propriei sale firme după alegerile locale și parlamentare. PSD-ul, recunoscător că a reușit o majoritatea cu PMP pentru alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Neamț, a cedat mai multe poziții – citește posturi de conducere în diverse asociații intracomunitare sau societăți comercial subordonate- aliaților de dreapta. Așa că Bogdan Gavrilescu a ajuns, destul de previzibil, șef peste gunoaiele județului, la ADI ECO Neamț, instituție care își asumă, printre altele, măririle de taxe la gunoi.

Noul director a declarat pentru mesagerulneamț.ro: ”Ca prioritate, sunt interesat de finalizarea situației de pe zona I a județului, unde trebuie un operator, ca să putem finaliza programul SMID și să putem trece la nivelul următor. Îmi doresc din tot sufletul ca județul Neamț să fie fruntaș în partea de reciclare și cred că atâta timp cât am fost viceprimar la Piatra Neamț am demonstrat că am fost interesat de acest aspect, cu rezultate vizibile.”

Cu aceeași dată de angajare, 2 iunie, la ADI ECO a fost angajat și fiul lui Dragoș Chitic, ca agent de zonă. Să menționăm că Dragoș Chitic este vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț și unul dintre oamenii importanți din PMP. Cele două angajări s-au făcut cu acordul Consiliului Director al ADI ECO. Cele două angajări demonstrează că PMP Neamț este o mare familie, care s-a integrat perfect și fericit în zona de interes local a PSD-ului, după ce au ratat întegrarea în aceea a PNL-ului.

(V.B.)

One comment

  • V.Vasile

    iunie 8, 2021 at 7:35 am

    Smenarii decidentii judetului ! Aveti ce meritati ,,dragii mei nemteni,, .

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *