Știre actualizată. Accident cu parapanta la Stejaru

Actualizare: Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați în jurul orei 14.30 de faptul că un bărbat a căzut cu parapanta în localitatea Stejaru, suferind un accident. Din primele cercetări reiese că este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Bacău, care făcea efectua un zbor de agrement.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență Piatra Neamț unde medicii vor stabili natura rănilor și dacă se impune transferul la Iași: „S-a luat legătura cu dispeceratul Iași și este pregătit un elicopter SMURD în cazul în care va fi nevoie de transferul pacientului”, a declarat lt Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Știre inițială: Pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 că în zona localității Stejaru, comuna Pângărați a avut loc un accident mai puțin obișnuit. Un bărbat a căzut cu parapanta și, în acest moment, primește îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM.

Vom reveni cu detalii.

(M.N.)