Ce pantofi să alegi pentru a fi trendy

Fiecare sezon vine cu tendințele sale în materie de pantofi precum cizme și botine iarna, mocasini toamna…unele perechi sunt nelipsite de-a lungul întregului an. Nimic nu este mai confortabil decât o pereche de bascheți care să ne însoțească de-a lungul întregii zile.

Odată cu instalarea verii, cu toții simțim nevoia să încălțăm pantofi lejeri și confortabili, sandalele sunt preferatele tuturor în această perioadă.

Ce pantofi să alegi pentru a fi trendy?

Dacă unele perechi sunt indispensabile în funcție de sezon, tendințele evoluează în funcție de fiecare sezon în parte și există unele perechi de pantofi must-have pentru a fi în tendințe, trendy.

Adidașii și tenișii. Adiașii și tenișii sunt fără îndoială aliații noștri de preț în orice circumstanță. Fie ești interesat de tenesi calvin klein sau alt brand cunoscut, vei avea garanția că te vei simți confortabil pe parcursul întregii zile. Adidașii și tenișii sunt practici, confortabili și indemodabili. O pereche de teniși de culoare albă arată perfect alături de o pereche de blugi skinny. Una din tendințele actuale sunt tenișii și adidașii cu talpă groasă. Trebuie să recunoaştem că starea de lejeritate furnizată de o pereche de tenis, pantofi sport sau sneakers, cu greu este egalată de alte articole de încălţăminte.

Printre preferații doamnelor și domnișoarelor se numără și pantofi adidas care pot fi asortați cu o pereche de blugi, cu un trening sau cu o pereche de colanți sport pentru a merge la sală.

Botinele. Din piele sau din piele întoarsă, botinele sunt ideale pentru toamnă și iarnă. Fie că este vorba despre o pereche de botine clasice sau botine Chelsea sau stiletto, botinele se adaptează de minune oricărei ținute. Alegerea botinelor se va face în funcție de morfologia fiecăreia dar și în funcție de gusturi.

Mocasinii. Dacă mocasinii erau purtați de obicei toamna, în ultima vreme au reușit să detroneze balerinii și să fie aleși de doamne și domnișoare odată cu reîntoarcerea zilelor frumoase de primăvară, sunt un fel de intermediari înainte de apariția sezonului cald. Mocasinii sunt mereu în tendințe, nu ai cum să dai greș dacă îi alegi. Revin în fiecare sezon în forță și se declină într-o multitudine de culori și forme.

Sandalele. În fiecare vară asortăm rochia vaporoasă de vară cu o pereche de sandale cu toc sau cu talpă joasă. Sandalele sunt cele care te ajută să fii trendy în sezonul estival. Culori flashy sau simple, cu talpa joasă sau cu toc, cu bretele sau gladiator, sandalele se impun în fiecare vară în picioarele femeilor.

Sandalele cu platformă sunt hiturile fiecărei veri. Sunt foarte confortabile și conferă unei ținute de vară un accent sexy și feminin deopotrivă.

Culori vii, neon, metalice pentru a fi cea mai trendy

Vara în special, la modă sunt culorile neon și culorile pastelate. Sfatul nostru este să îndrăznești să porți culori atunci când vine vorba de pantofi. Dacă culorile neon sunt prea mult pentru tine atunci optează pentru pantofi care să aibă inserții metalice. Culorile metalice sunt și ele în tendințe an de an. Cu siguranță vei găsi o pereche pe placul tău din zecile de moele disponibile în magazine.

Fie că porți tenisi sau adidași, sandale sau mocasini, poți fi sigură că alegându-i nu ai cum să dai greș, vei fi mereu în tendințe.