Profesorul de sport acuzat de agresiunea sexuală a unor eleve vrea să rămână în sistem!

Acuzat că a profitat de statutul de cadru didactic pentru a agresa sexual copile de 7-11 ani (amănunte aici), Ștefan Burlacu, profesorul de sport de la Roznov,  tocmai ce a primit încuviințarea instanței pentru a părăsi domiciliul. El este arestat la domiiliu prin decizia Tribunalului Neamț, după ce a contestat decizia Judecătoriei Piatra-Neamț, care i-a dat arest preventiv.

Profesorul de sport, în vârstă de 28 de ani, a motivat că vrea să iasă de acasă pentru a susține examenul de definitivat. Cu alte cuvinte, fiind suplinitor până acum pe la școlile din Rediu, Podoleni și Roznov, el vrea să obțină post stabil în sistemul de învățământ. Este adevărat că până la pronunțarea unei sentințe judecătorești definitive, orice persoană acuzată se bucură de prezumția de nevinovăție. Chiar și tânărul profesor de sport, chiar dacă este acuzat de agresiune sexuală în formă continuată, adică în context agravant – mai multe victime minore.

C.I.

One comment

  • Laurentiu

    august 6, 2021 at 1:51 pm

    Il cunosc pe Burlacu. Este un om cu foarte multe probleme. A pierdut zeci de mii de euro la jocuri de noroc, si-a bagat familia in datorii imense. Pierduse la jocuri si banii de nunta fara ca nevasta sa stie, apoi a luat imprumuturi bancare. Acum familia are de platit datoriile lui multi ani de acum incolo Nevasta l-a iertat la indemnurile familiei, dar acum treaba cu agresiunea sexuala a pus capac. Nu mai stau impreuna, atata ca de ochii lumii vor sa dea senzatia ca nu s-au despartit, sa para ca ea ii crede nevinovatia….Evident ca nu e cazul de asa ceva…

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *