Foto. Caravana Zu a ajuns la Piatra Neamţ

Îndrăgiţii moderatori şi realizatori de emsiune de la Radio ZU, Dan Buzdugan şi Mihai Morar, au ajuns astăzi dimineaţă, 21 iulie, în Piatra Neamţ cu turneul lor prin întreaga ţară, Caravana Zu.

Pe platoul de la Turnul lui Ştefan, înconjuraţi de sute de pietreni dornici să-i vadă şi să obţină un autograf, Morar şi Buzdugan au făcut atmosferă în stilul lor caracteristic. Publicul le-a cântat în strună şi toată lumea a căzut de acord şi a strigat că „Piatra Neamţ este cel mai frumos oraş din ţară“, iar „Radio Zu cel mai iubit post de radio“. „Cine a spus Kiss FM să ridice mâna sus. Nota 10 pentru curaj!“, a glumit Mihai Morar.

Întâmpinaţi cu o cafea bună de un tânăr din oraş, Mihai Morar a ţinut să precizeze: „Cei mai pricepuţi în ale cafelei din întreg Bucureştiul vin de la Piatra Neamţ. Aici se face cea mai bună cafea!“.

Dan Buzdugan a remarcat în public o doamnă elegantă, trecută de 80 de ani, şi a întrebat-o, luând-o de mână, cum de se află acolo. „Fiica mea care este la Băile Felix, m-a sunat şi mi-a spus: Du-te la turn că vin Buzdugan şi Morar!“…„Şi aţi venit să luaţi autografe pentru ea. Dar, nu trebuia să fie invers? De obicei pensionarii merg la băi“, a subliniat Buzdugan.

La ora 10, împreună cu mulţimea venită să-i vadă live, membrii Caravanei ZU au făcut renumita lor fotografie de grup pentru Instagram.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *