HOROSCOP 15-21 iulie

Berbec

Jupiter este retrograd până la jumătatea lui octombrie. Efectul retrograd al lui Jupiter este ușor și nu se compară cu cel al lui Mercur retrograd. Jupiter aduce beneficii nativilor din Berbec, în special în a doua jumătate a anului 2021. Jupiter tranzitează zodia Pești până la sfârșitul lunii iulie. Jupiter se află acum în Casa secretelor, a regiei din umbră și oferă Berbecilor darul creativității în timp ce ei trăiesc în solitudine. Nativii devin mai reflexivi și mai filosofici.

Taur

Venus și Marte, cei care deschid căile dragostei, rar reușesc să lucreze împreună pentru oameni. În această perioadă, Venus și Marte lucrează în echipă pentru ca nativii din Taur să se bucure de iubire, alint, erotism. Venus și Marte sunt sincrone până la sfârșitul lui 2021. Majoritatea zodiilor se vor bucura de plăceri, dar Taurii vor primi atenția specială a lui Venus. Beneficiile vor fi în favoarea nativilor din Taur. Venus tranzitează Casa de acasă a Taurilor până pe 22 iulie. Anumite decizii legate de design, renovare sunt bine de luat până ce Venus părăsește Casa de acasă.

Gemeni

Jupiter este retrograd până la jumătatea lui octombrie, aspect care nu îi deranjează pe nativii din Gemeni. Mercur retrograd provoacă neplăceri, dar el va intra în mișcare inversă prin septembrie. Jupiter în Pești, ajutat de Soare este cel mai bun aspect pe care și-ar putea dori vreodată să-l primească nativii din Gemeni. Partea a doua a anului 2021 este luminată de acest aspect, astfel că Gemenii nu au de ce se plânge. Venus în Leu până pe 21 iulie și Marte în Leu până la sfârșit de iulie reprezintă aspecte speciale pentru nativii din Gemeni.

Rac

O întâlnire strălucitoare a lui Mercur cu Uranus oferă nativilor din Rac condiții excelente pentru a porni la drum pe 20 iulie. Chiar dacă acest aspect se petrece marți, Mercur mai reduce din efectele neplăcute. Uranus îi sfătuiește pe Raci să fie mai spontani, jucăuși, curioși și aventuroși. Dacă își programează o vacanță, aceasta să includă ziua de 20 iulie. Luna aceasta, Jupiter în Pești este extrem de pozitiv pentru Raci. Zodia Pești fiind un Semn de Apă îi ajută pe Raci să primească mult mai ușor favoritismele lui Jupiter. Când vine vorba de bani, perspectivele Racilor rămân promițătoare.

Leu

Mercur și Uranus anunță nativilor din Leu că pe 20-21 iulie pot pleca într-o călătorie spontană. Leii au parte de avantajul astrelor pentru a se relaxa, pentru a se distra, pentru a se bucura de dragoste. Venus se află în călătorie prin zodia Leu până la 21 iulie, iar Marte tranzitează zodia Leu până la sfârșit de iulie. Nativii se bucură de strălucirea acestor două planete aflate în Leu, și au toate motivele să își schimbe look-ul, parfumul, vibe-ul. Toate aceste mici transformări îi ajută pe nativi să se apropie mai mult de adevăratul lor “eu”.

Fecioară

Pe 20-21 iulie, Mercur și Uranus lucrează împreună. Nativii din Fecioară să aibă valizele pregătite, deoarece pot pleca pe neașteptate în vacanță. Alternativ, Fecioarele pot utiliza cum doresc energia debordantă oferită de conjuncția dintre Mercur și Uranus. Nativii pot avea idei strălucite despre o situație încâlcită legată de locuința lor, alte proprietăți sau despre o situație familială. Mercur în Rac și Uranus în Taur oferă posibilități nelimitate nativilor din Fecioară. Conservatorismul nu își are locul, chiar dacă forțe oculte încearcă să limiteze societatea la legături pe social media.

Balanță

Marți, 20 iulie și miercuri, 21 iulie sunt zile perfecte pentru a călători într-un cadru nou sau pentru a face o excursie rapidă cu mașina, pentru a explora o nouă locație. Mercur, planeta călătoriei și Jupiter, planeta șanselor positive, lucrează împreună pentru a oferi nativilor din Balanță două zile memorabile. Dacă nu și-au programat concediul de vară, nativii din Balanță să includă și zilele de 20-21 iulie în vacanța lor. Aspectele legate de familie devin mai importante în această perioadă. Atenție la cuvintele pronunțate în prezența membrilor din familie.

Scorpion

Jupiter în Pești până la sfârșitul lui iulie va spori șansele nativilor de a descoperi dragostea și distracția. Scorpionii singuri vor avea șansa de a socializa și de a cunoaște oameni noi. Scorpionii aflați într-o relație să își facă planuri speciale pentru luna iulie pentru a sărbători dragostea pe care o trăiesc în cuplu. Pot fi luate în considerare și deplasările nocturne cu mașina, o cină frumoasă preparată de nativi și savurată în afara locuinței proprii. Jupiter îi ajută pe nativi la conceperea unui copil. Jupiter se află în Casa concepției Scorpionilor.

Săgetător

Zile speciale pentru cariera profesională pot fi 20 și 21 iulie. Se pot programa interviuri, prezentări, vânzări importante. Săgetătorii să fie încrezători în forțele proprii și lucrurile vor decurge foarte bine. Vizita actuală a lui Jupiter în Pești este menită să ofere Săgetătorilor o vizualizare în avanpremieră a evenimentelor importante din 2022. Lucrurile tind să se alinieze favorabil pentru nativi, în direcția pe care ei o intuiesc și o doresc. Cu calm, liniște, fără grabă, 2021 decurge frumos, iar 2022 aduce împlinirea mai multor visuri ale nativilor.

Capricorn

Cu Jupiter în Pești, Capricornii au mari șanse de a călători și de a se caza în locuri superbe, la care au visat în ultimii ani. Locația este fenomenală, hotelurile au note de lux. Dacă vor căuta lux la prețuri mici, nativii le vor găsi. Când Jupiter se află în Pești, Capricornii au șansa de a-și dezvolta abilitățile de comunicare la un nivel mai sofisticat. Atât în 2021, cât și în 2022. Nativii au acum ocazia de a-și îmbunătățiți capacitatea de scriere, vorbire, editare sau traducere, sau să realizeze cercetări. Unii dintre ei vor descifra tainele codării informatice.

Vărsător

Poziția lui Pluton indică o anumită presiune asupra Vărsătorilor pentru a produce ceva, pentru a face ceva. Din fericire, influența lui Pluton nu va fi puternică sau de durată. Pluton se opune direct Soarelui, dar după câteva zile iese din această opoziție. Vărsătorii vor simți presiune câteva zile, apoi aceasta se va diminua. Relațiile nativilor asupra cărora ei s-au concentrat în mai sau iunie continuă în același trend. Marte se află în Casa căsătoriei și angajamentelor nativilor din Vărsător. Această Casă ne ajută să ne asumăm angajamente și promisiuni față de o altă persoană îndrăgostită sau în afaceri.

Pești

Mercur și Uranus îi ajută pe nativii din Pești să fie jucăuși și spontani pe 20-21 iulie. Sunt zile perfecte pentru o călătorie. Marte se află în turneu în zodia Leu, în Casa proiectelor de lucru. Peștii vor avea parte de o sarcină dificilă de rezolvat. Este posibil ca prietenii să posteze imagini pe social media de la petreceri sau din vacanțe, iar nativii din Pești să lucreze până noaptea târziu. Iulie și august vor aduce multe proiecte nativilor din Pești, dar aceștia vor fi fericiți să aibă serviciul pe care și-l doresc. De asemenea, acest job le oferă ocazia nativilor să demonstreze cât de buni sunt în domeniul lor de activitate.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *