Non-știrea zilei. Arsene și Carabelea și vizite discrete cu ambasadori

Pe surse, am aflat că astăzi, 6 iulie, la Primăria Piatra Neamț ar fi avut loc vizita unui ambasador al unei țări care este și o importantă putere nucleară. O asemenea vizită a fost tratată corespunzător și profesional de șefii instituției: nimeni nu a anunțat-o, nu a fost făcut public vreun program și nimeni nu s-a obosit să dea vreun comunicat. Că nu merită amărâții de pietreni să știe că mai vin și ambasadori ai unor țări străine, care concurează la numărul de filme cu Hollywood-ul.

Pe alte surse s-a aflat că astăzi ar veni la Consiliul Județean în vizită ambasadorul unei țări importante pentru istoria antică a omenirii și pentru turismul printre piramide și cămile. Și în acest caz nu este făcut public nici un program, în definitiv orice interacțiune se realizează prin reprezentanți, adică cei mai aleși și mai iubiți oameni ai județului.

Cine spunea că nu există asemănări între modul de a comunica al Consiliului Județean Neamț și al Primăriei Piatra Neamț geșește profund. Ionel Arsene și Andrei Carabelea au găsit încă un numitor comun. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *