Restructurări în vreme de pandemie la Centrul de Informare și Promovare Turistică Piatra Neamț

Centrul de Informare și Promovare Turistică al municipiului Piatra Neamț, inaugurat cu mare fast la începutul anului 2016 și care a costat 450.000 lei, își va restrânge activitatea din cauza numărului prea mic de turiști care ne vizitează orașul. Pe fondul crizei din domeniul HoReCa, dar și din cauza modificării organigramei Primăriei, din 2 cei 3 angajați, vor rămâne fără locul de muncă.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Piatra-Neamț nu va fi desființat, este vorba despre o reducere a personalului de la 3 persoane la un singur angajat. Această reorganizare are drept cauză scăderea numărului de turiști ca urmare a pandemiei de Coronavirus. Restructurarea s-a produs odată cu modificarea organigramei instituției. S-a renunțat la cele două posturi de referent cu studii medii, rămânând doar un post de consilier cu studii superioare. Conform noii organigrame, s-a desființat Biroul de Promovare Turistică și Organizare Evenimente  din cadrul Serviciului Comunicare, acesta devenind în prezent birou”, a declarat Gabriel Muraru, șef Birou Comunicare, Primăria municipiului Piatra Neamț.

Rămâne de văzut care va fi soluția pe care o va găsi executivul pietrean astfel încât să fie respectat programul de funcționare de luni până duminică, de la ora 10:00 la 17:00, cu o sigură persoană.

M.Z.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *