A două ediție a Târgului meșteșugăresc de Sfânta Mărie Mare

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ organizează în acest sfârșit de săptămână, 13 – 15 august, Târgul de Sfânta Marie, în Parcul Tineretului din Piatra-Neamţ. În cadrul acestui eveniment sunt invitați să participe meșteri din domenii diverse, care își vor expune produsele obținute prin prelucrarea ceramicii, a lemnului, pielărie, icoane, industrie casnică (măşti, ţesături, cusături, împletituri, podoabe), produse alimentare naturale.

În cinstea împlinirii a cinci decenii de activitate, Ansamblului folcloric „Floricică de la munte” a pregătit un regal folcloric pentru cei care vor participa la acest eveniment. Totodată, în fiecare seară a manifestării, începând cu ora 19:00, este programat, pe platoul Curții Domnești, câte un concert folcloric cu oaspeţi de seamă.

Participarea la eveniment se va face, potrivit legislaţiei în vigoare, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, având dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *