George Lazăr și Eugen Nazare-Țapu la Guvern în căutare de bani pentru investiții locale

Noul președinte al PNL Neamț, alături de senatorul Eugen Nazare-Țapu, încearcă să profite de lansarea noului program național de investiții pentru autoritățile locale pentru a reuși atragerea de cât mai mulți bani în zonă. La Guvern, în întâlniri de lucru, tema a fost aceeași, posibilități de dezvoltare pentru comunitățile locale, care să genereze alte oportunități. După anunțul privind drumul expres Piatra Neamț- Bacău și cel privind viitoarea autostradă care va trece prin Târgu Neamț, liderul liberalilor nemțeni încearcă să liniștească primarii județului cu privire la viitoarele investiții locale: „Am participat preț de doua zile,  împreuna cu dl senator Eugen Țapu-Nazare, la întâlniri de lucru în cadrul Guvernului României cu dl premier Florin Cîţu, pentru a discuta problemele stringente cu care se confruntă autoritățile publice locale din Neamț cât și planul de investiții aferent județului nostru”, a scris pe pagina sa de socializare prefectul județului. După care a completat ideea cu noutăți punctuale: „Astăzi, în ședința de guvern, premierul Florin Cîţu a lansat  Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, un program pentru autoritățile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare și apă. Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim șase ani de zile.

În mod clar, investițiile necesare  pentru comunități continua și cu acest nou program care va finanța proiectele primarilor pentru asfaltare drumuri și rețele de apa și canalizare”.

La finalul postării George Lazăr îl citează pe Florin Cîțu, premierul României, pe care îl consideră viitor președinte al PNL: „Este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă. Sunt lucruri de bază pe care trebuia să le facem sau puteam să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat!”.

Toate aceste discuții ar trebui să se materializeze în etape, după rectificarea de buget. (M.N.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *