„Expulzare” prin reorganizare: Spitalul Județean nu va mai avea postul de șef serviciu resurse umane

După lupte îndelungate, controale, acuze și probabil anchete, unul dintre stâlpii pe care s-a sprijinit activitatea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț este pe cale de a-și pierde funcția și, odată cu ea, influența pe care o avea în instituție. Este vorba despre economista Carmen Moroșan, șefa Serviciului de resurse umane a spitalului, care după ședința de astăzi a Consiliului Județean Neamț de astăzi, 31 august, nu va mai avea funcția prinsă în ștatul de funcții.

Proiectul prevede modificări în organigrama și statul de funcții al spitalului, conform referatului de aprobare semnat de Ionel Arsene, unde ni se explică și care sunt aceste modificări: „transformarea Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare cu un număr de 9 salariați în Compartiment Resurse Umane, cu un număr 4 salariați; (…) desființarea postului de șef serviciu, Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare și Salarizare”.

Cum proiectul are toate șansele să treacă, managerul Alexandru Filimon va avea, în sfârșit, posibilitatea să-și impună punctul de vedere în activitatea spitalului, în condițiile în care se spunea că hotărârile importante le lua directoare economică și șefa de la resurse umane, plus reprezentantul președintelui Consiliului Județean Neamț. (V.B.)

One comment

  • Samael

    septembrie 1, 2021 at 8:17 am

    It’s friday night! Când pleacă o să facem o câmpenească 🙂 iar dacă o ia și pe Drăgan cu ea, vom declara zi de sărbătoare în sistemul sanitar!!!!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *