Horoscop de august

În geobiologie a fost introdus de mult timp termenul de „zone de excitaţie”, întrucât s-a demonstrat modificarea stării funcționale a omului spre rău,

aflat într-o zonă sau focare geopatogene. Oamenii de știință confirmă că la oamenii care se află peste opt zile într-o zonă geopatogenă apar unele simptome comune: disconfort, slăbiciuni generale, somnolenţă sau insomnie, dureri permanente de cap şi ameţeli, tensiune inexplicabilă, nervozitate, frică, arsuri şi junghiuri în tot corpul, spasme intermitente la picioare.

Berbec

În prima decadă din august, Soarele și Mercur pun accent pe gândirea și comunicările nativilor din Berbec. Dar Soarele, vis-a-vis de Saturn și Mercur, scoate la suprafață potențialul nativilor de a susține teste și de a trece peste provocări. În decada 2 și 3 din august, Venus oferă Berbecilor activitate în viața socială și amoroasă. Cei mai mulți dintre nativi vor prefera plăcerile decât munca. Orice tensiune care fierbe într-o relație de dragoste este probabil să fie expusă.

Taur

În prima decadă din august Jupiter ajută nativii în dezvoltarea lor personală și le oferă ocazii să fie fericiți. Taurii sunt optimiști și vor dori să experimenteze tot ceea ce le trece prin cap. Acesta este un moment bun pentru relații, călătorii, educație, afaceri și probleme juridice. Apar oportunități pentru ca Taurii să-și mărească averea și să-și lărgească orizontul. Soarele îi ajută pe nativi să finalizeze lucrurile așa cum ei doresc. Chiar dacă vor fi presați de către șefi, Taurii pot demonstra că obiectivele lor sunt viabile.

Gemeni

În prima decadă din august, Jupiter pune presiune asupra nativilor din Gemeni pentru a face progrese în viață. Gemenii au acum mai multe ocazii de a se distra și de a câștiga mai mulți bani. Dar, cheia succesului este răbdarea și moderația în toate. Unii dintre nativi și-au disipat energiile în prea multe proiecte. Soarele oferă nativilor energie, entuziasm și creativitate pentru a se bucura de viață, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a reuși. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă ajută Gemenii să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta.

Rac

În decada a doua din august, Mercur oferă nativilor din Rac claritate mentală, gândire rapidă și exprimare limpede. Racii să se pregătească pentru vești bune și conversații plăcute. Acest moment este aglomerat, dar productiv. Este o perioadă bună pentru a face planuri, pentru a socializa, pentru a scrie, pentru a vorbi, pentru a cere favoruri, pentru a studia și pentru a susține examene. În decada a treia din august, Venus impulsionează Racii să ofere dragoste, afecțiune. Pot apărea stări de anxietate socială, timiditate sau dificultăți financiare.

Leu

Saturn lucrează mai multe luni de acum încolo provocator pentru nativii din Leu. Aceștia se vor simți pesimiști, fără speranță datorită provocărilor care apar în calea progresului personal. Înfruntarea directă, curajoasă a obstacolelor îi va ajuta pe nativi la consolidarea încrederii în sine, la acumularea de experiență, să-și optimizeze viitorul. În prima decadă din august Mercur oferă nativilor atenție sporită, gândire rapidă și reflexe. Leii vor observa că le va crește nivelul de comunicare, se vor îndesi întâlnirile și călătoriile scurte. Nativii vor primi știri importante și vor lua o decizie care este stresantă.

Fecioară

În prima decadă din august, Luna aflată în tranzit provoacă schimbări de dispoziție și incapacitatea de a te relaxa cu adevărat. Relațiile pot avea de suferit datorită dizarmoniilor. Luna oferă o nouă temă de meditație pentru Fecioare: aflarea echilibrului corect între viața amoroasă și finanțele nativilor. Se recomandă moderare, autocontrol și atenție la obiceiurile iritante ale partenerilor. Aceste mici aspecte pot sabota relația actuală. În decada a doua din august, Marte oferă Fecioarelor energie, putere și curaj. Nativii se pot simți sexy, sportivi, dar și frustrați și supărați.

Balanță

Venus îi ajută pe nativii din Balanță să fie mai relaxați în august, mai iubitori și mai afectuoși. Acesta este un moment de pace, armonie, romantism și distracție. Farmecul și frumusețea amplificate de prezența lui Venus îi fac pe nativii din Balanță să fie mai atractivi și mai populari. Decada a treia din august oferă Balanțelor un mix de Venus cu Saturn. Este o perioadă perfectă pentru nativii care caută dragostea și un angajament pe termen lung. Relațiile existente se bucură de stabilitate, de fermitate în iubire.

Scorpion

Uranus lucrează pe termen lung. Iar „lucrul” lui Uranus se întinde până prin 2024. Sunt pregătite schimbări rapide sau neașteptate în viața Scorpionilor. Natura imprevizibilă a acestor schimbări îi va împinge pe nativi la limita suportabilității. Ei vor trebui să reacționeze rapid la transformarea condițiilor de viață. O minte deschisă, dorința de adaptare sunt doar două atitudini pozitive care îi ajută pe Scorpioni să pășească în viitor cu succes. În prima decadă din august, tranzitul Lunii are o influență armonioasă și relaxantă. Luna poate ridica unele probleme legate de dragoste și bani. Dar, oportunitățile neașteptate, dorința de schimbare a nativilor și intuiția amplificată îi ajută pe Scorpioni să treacă peste eșecuri.

Săgetător

În decada a doua din august, Mercur amplifică ritmul vieții Săgetătorilor. Aceștia sunt multitasking, comunică en-gros, au parte de deplasări scurte.  Ritmul agitat poate duce la iritabilitate nervoasă și la o gândire grăbită. Nu se recomandă luarea unor decizii importante în aceste zile. În prima decadă din august, tranzitul Lunii îi poate transorma pe Săgetători în persoane nesigure, anxioase și indecise. Luna aduce în prim-plan probleme legate de dragoste și de bani. Săgetătorii sunt capabili să depășească aceste provocări kharmice și de conjunctură. Acuzarea destinului sau a persoanelor aparent responsabile de unele necazuri nu ajută la limpezirea situațiilor.

 Capricorn

În prima și a doua decadă din august, Marte oferă nativilor din Capricorn energie și pasiune. Acestea sunt bine echilibrate și nu determină agresivitate. Identificarea direcției, inițiativa precum și instinctele foarte bune vor impresiona anturajul nativilor din Capricorn. Ei vor avea șansa să se ridice pe plan profesional. Carisma și magnetismul sexual îi ajută pe nativi în viața amoroasă și în viața socială. Soarele îi învață pe Capricorni să ofere și să primească. Orice dezechilibru în acest schimb cosmic le poate aduce stări de încordare, dizarmonii. Se predau nativilor lecții importante și greu de asimilat.

Vărsător

În a doua decadă din august, Venus îi ajută pe Vărsători să se relaxeze și îndepărtează factorii stresanți. Aura nativilor va avea o influență calmantă, iar frumusețea și carisma amplificate de către Venus le aduc Vărsătorilor admirație și popularitate. Acesta este un moment excelent pentru romantism, socializare, cerere de favoruri și cumpărături. În a treia decadă din august, Venus și Saturn îi ajută pe Vărsători să descopere adevărata dragoste. Relațiile nativilor beneficiază de abordarea sensibilă supravegheată de Venus. Unii dintre Vărsători ar putea începe o nouă poveste de dragoste cu o persoană care face parte dintr-o altă grupă de vârstă.

Pești

Mercur aduce stări de agitație în decada a doua din august. Unii dintre Pești pot deveni anxioși și confuzi. Peștii trebuie să asculte cu atenție ce li se spune și să explice clar pentru a evita neînțelegerile. În decada a treia din august, Mercur în conjuncție cu Marte irită sistemul nervos al nativilor. Peștii au tendințe de agresivitate, sar direct la concluzii, comit greșeli. Deci, este important să asculte cu atenție și să gândească înainte de a vorbi. Energia acumulată poate fi arsă în siguranță prin proiecte creative sau exerciții fizice. Cu toate acestea, trebuie evitată activitățile riscante din cauza potențialului crescut de accidente, tăieturi și arsuri.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 501, săptămâna 12  – 18 august.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *