Încă o amânare în dosarul Gheorghe Ștefan – Giga TV- Viorel Hrebeciuc

Curtea de Apel București amână din nou pronunțarea verdictului în cazul Giga TV. Instanța a decis astăzi, 20 august, că decizia în care este implicat fostul primar de Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan urmează să se ia în data de 14 septembrie.

Condamnările în primă instanță pentru dosarul Giga TV au venit chiar în ajunul Crăciunului în 2019, numele cele mai sonore implicate, fostul primar al municipiului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan și fostul fruntaș PSD, Viorel Hrebenciuc fiind condamnați la trei ani și nouă luni, respectiv trei ani de închisoare.

Procurorii au acuzat că Gheorghe Ștefan, care controla postul GIGA TV, la sugestia unui membru al CNA, Narcisa Iorga, i-a cerut lui Viorel Hrebenciuc să intervină pe lângă alți membri CNA pentru a se anula decizia de retragere a licenței pentru postul GIGA TV.

Alături de cei doi foști edili în acest caz au mai primit condamnări la închisoare în primă instanță și fosta șefă a CNA, Laura Georgescu (4 ani și patru luni pentru abuz în serviciu) și Narcisa Iorga (trei ani pentru instigare). (M.N.)

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *