„Ne opunem din răsputeri vaccinării obligatorii! Ne îndreptăm către dictatură“ afirmă senatorul AUR Claudiu Târziu la Piatra Neamț

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte al AUR, a ajuns astăzi, 5 august, la Piatra Neamţ în cadrul turneului prin judeţele Moldovei pe care îl face pe tema „conştientizării şi demascării intenţiilor nefaste ale guvernului referitoare la vaccinarea anti-covid“. Împreună cu parlamentarii nemţeni deputatul Dumitrina Mitrea şi senatorul Sorin Lavric, el a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului.

Foarte vehement, senatorul AUR a vorbit despre faptul că autorităţile de la Bucureşti ar urmări să-i oblige pe români să se vaccineze „cu un vaccin care este nesigur, în curs de testare şi pentru care doar cel care își face acest vaccin îşi asumă răspunderea”.

„Noi ne opunem din răsputeri vaccinării obligatorii, vaccinării forţate a medicilor şi profesorilor. Ne opunem oricărei discriminări pe motive medicale!“, a punctat Claudiu Târziu.

Senatorul AUR a prezentat o propunere legislativă a formaţiunii politice pe care o conduce prin care să fie aplicate amenzi de până la zeci de mii de lei şi chiar pedeapsa cu închisoarea pentru cei care vor fi găsiţi vinovaţi de discriminare pe motive medicale. Referindu-se la ultima ordonanţă de guvern pe acest subiect, senatorul AUR a arătat că limitarea participării la proteste de stradă la 500 de persoane denotă că „guvernul conştientizează faptul că, după perioada concediilor, se vor confrunta cu mişcări de stradă care-i vor mătura de la guvernare“.

Târziu a criticat contractele de achiziţii pe sume exorbitante prin care se cumpără vaccinuri, afirmând că, în loc să investească în cele 120 de milioane de vaccinuri, guvernul ar trebui mai degrabă să investească în teste, mult mai ieftine şi mai eficiente şi a cerut desecretizarea acestor contracte de achiziţii. Raportările fictive şi absenţa autopsierilor în cazul deceselor raportate ca fiind cauzate de covid au fost alte argumente aduse.

“Din decembrie 2020 până la 31 iulie 2021, dintre cei vaccinaţi, 30.000 s-au infectat, iar 610 au murit. Credem că există o legătură de cauzalitate între cei care au murit după vaccinare şi aceste vaccinuri. Peste 2% dintre vaccinaţi s-au infectat după vaccin. Guvernul minte cu privire la tot ce ţine de această pandemie şi arată că nu ştie, de fapt, care sunt măsurile de luat!“, a conchis senatorul de Bacău.

El a criticat modul în care Valeriu Gheorghiţă vorbeşte despre cel de-al patrulea val covid, care „va începe fix la 1 septembrie şi care va aduce 1500 de infectări pe zi”. Concluzia senatorului AUR a fost că „toate acestea sunt argumente că ne îndreptăm către dictatură. Numai un stat dictatorial ştie ce e mai bine pentru cetăţenii lui”.

Senatorul Sorin Lavric a adus alte argumente în sprijinul aceleaşi idei vorbind despre faptul că din 15 martie 2020 încoace „am fost martorii unei sarabande de măsuri abuzive şi am fost actorii unei comedii bufe“. El a adăugat faptul că „profeţii pierzaniei din lumea medicală, Arafat, Streinu Cercel şi Rafila vor trebui să plătească pentru toate acestea“. Lavric a mai vorbit despre fantasmagoria valurilor de infectare, colapsul social, tactica apocaliptică a testării, carantinările abuzive şi falsificarea datelor statistice, în special a numărului de decese puse pe seama coronavirusului.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *