Primarul Carabelea are bancher la Primărie

Astăzi, 2 august, primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat printr-o postare pe pagina personală de facebook că și-a mărit echipa de consilieri. Alături de cei 3 consilieri personali, Oana Radu, Georgiana Muraru și Constantin Ciornei Donighian, s-a alăturat Sorin Potolea, fostul director al Raiffeisen Bank.

Începând de astăzi îl voi avea în echipa de consilieri personali pe Sorin Potolea un profesionist care de mai bine de 30 de ani cunoaște economia locală, coordonând bănci private din poziția de director. A răspuns provocării mele și a venit alături, pentru că în acest moment al carierei sale consideră că cel mai bun lucru pe care-l poate face este să aducă o contribuție la dezvoltarea orașului. Voi avea ajutorul său în optimizarea costurilor datoriei publice, stimularea antreprenoriatului local și elaborarea unor strategii investiționale. Mă bucur să-l am alături, îi mulțumesc pentru angajamentul său și îi urez mult succes în activitate”, a declarat Andrei Carabelea pe pagina de facebook.

Cu o asemenea echipă, formată din specialiști în domenii profesionale diferite, așteptăm cu interes primul proiect pe care îl va începe administrația Carabelea.

(M. Z.)

One comment

  • constantin

    august 3, 2021 at 9:41 am

    Bravo dl.primar ai pus mana pe cel mai informat om din judet,Activitatea bancara este doar o mica particica din ceeia ce poate face ,.Doar daca ati colaborat si inainte inteleg hotararea dvs.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *