141 de cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore în Neamț. Incidența la nivel de județ se apropie de 2 la mie

Noi recorduri în privința numărului de cazuri COVID-19. „Valul patru” cum a fost numit pare că lovește acum în forță, peste 11.000 de noi cazuri COVID-19 fiind confirmate la nivel național în ultimele 24 de ore.

În Neamț, 141 de persoane au fost confirmate cu virusul SARS-COV 2 în ultimele 24 de ore, incidența la nivel județean ajungând la 1,97 cazuri la mia de locuitori. Situația în celelalte județe din regiunea Nord Est este mai gravă, Iași cu 392 de cazuri și Suceava cu 373 de cazuri ocupă locurile 4, respectiv 5 pe țară la numărul de noi cazuri.

Potrivit informațiilor furnizate de DSP Neamț, în ultimele 24 de ore, patru persoane confirmate cu COVID-19 au decedat, două la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și două la Spitalul Municipal Roman, toți suferind și de alte boli cronice.

Cea mai mare incidență a cazurilor din județul Neamț se înregistrează în comunele Făurei (5,83) şi Dragomireşti (5,26). Situația devine delicată și în municipiul Piatra Neamț unde incidența se apropie de 3 la mia de locuitori, caz în care ar urma implementarea de noi restricții.

M.N.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *