Fost adjunct al IȘJ Neamț, dosar valid pentru concursul de director

Ioan Milea, fost inspector școlar adjunct, își dorește să rămână într-o funcție de conducere. De aceea s-a înscris la concursul pentru funcția de director, teoretic tot la Palatul Copiilor Piatra-Neamț, instituție pe care o conduce din septembrie 2020. A primit șefia palatului după ce i-a expirat mandatul la conducerea Inspectoratului Școlar Neamț. Comisia de concurs i-a verificat documentele din dosar și i-a validat candidatura. Dacă Ioan Milea se decide tot pentru Palatul Copiilor, asta o vom afla spre finele lunii octombrie, după publicarea notelor finale la proba scrisă, când este programată etapa înregistrării opțiunilor. La acest concurs, abia după ce promovează testul grilă, profesorii anunță ce școală vor să conducă și vor susține interviul în fața comisiei respectivei unități.

Numele domnului Ioan Milea apare în lista publicată astăzi, 30 septembrie, de IȘJ Neamț, după proba evaluării dosarelor. De remarcat că este unul din puținii profesori, 20 la număr – din toți cei 223 înscriși, care își asumă cu nume și prenume candidatura la funcție. Mare parte din acești 20 de profesori care nu se sfiesc să-și publice numele sunt actuali directori, unii cu mai multe mandate, alții proaspăt numiți cu 1 septembrie 2021: Teodora Simionel, Elena Usturoi, Ionuț Rotaru-Popa, Dumitru Marius Țuvichi. Dar sunt și foști directori care s-au înscris acum la concurs, cum e cazul prof. Daniela Filip de la Liceul Teologic Ortodox Agapia, care a câștigat detașat concursul din anul 2017, sau a prof. Mihaela Rotaru de la Școala Gimnazială Români. Un nume nou în acest concurs este cel al prof. Anda Caea, educatoare la Școala Gimnazială Dragomirești.

La proba scrisă, din 15 octombrie, vor participa 214 profesori, care au documentele în regulă. Sunt 9 candidați care au picat la evaluarea dosarelor. Sunt scoase la concurs 135 funcții de director și 46 de director adjunct, fără cele de la Centrul de Excelență Neamț și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Neamț.

Lista completă publicată de IȘJ Neamț, cu cei 223 de candidați și codul numeric atribuit celor care au uzat de GDPR, plus rezultatele evaluării dosarelor de candidați:

http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2021/09/LISTA-REZULTATELOR-EVALUARII-DOSARELOR-DE-INSCRIERE-A-CANDIDATILOR-LA-CONCURSUL-DE-OCUPARE-A-POSTURILOR-DE-DIRECTOR-DIRECTOR-ADJUNCT-IN-INVATAMANTUL-PREUNIVERSITAR-DE-STAT.pdfisj lista concurs directori 2021

 

 

C.I.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *