Postarea săptămânii la PSD Piatra Neamț. Arsene, principalul produs din Neamț promovat de Florentina Moise

Într-o grabă de înțeles, aceea de a promova un eveniment pe bani publici, președinta PSD Piatra Neamț a ales o modalitate nefericită de integrare a lui Ionel Arsene într-un grupaj foto. Așa cum au fost așezate imaginile și după lecturarea cuvintelor înșirate în postare, rezultă că primul și cel mai interesant produs din Neamț este Ionel Arsene, șeful la partid al doamnei  Moise. Abia după el apar fotografii cu mizilicuri atent așezate pe mese și afișul manifestării.

Nici în text nu apare vreo referire, așa cum ne-am obișnuit, la vreo declarație a lui  Arsene, care să-l scoată cumva din zona produselor târgului:

Produs în Neamț“, evenimentul prin care sărbătorim roadele toamnei și munca nemțenilor!

Acest târg este un nou proiect al Consiliului Județean, prin care îmi doresc să aducem laolaltă toți gospodarii din județ, dornici de a-și etala munca de peste an și de a le da posibilitatea tuturor celor interesați de a se bucura de gustul deplin al fructelor și legumelor, al mustului proaspăt stors, de atmosfera de sărbătoare așa cum era în vremea tinereții bunicilor și părinților noștri, care după ce terminau de strâns recoltele de pe câmp petreceau cu voie bună!

Pentru 3 zile, anunț sărbătoare mare în centrul orașului Piatra Neamț, pe Platoul Curții Domnești și vă invit pe toți să ne bucurăm de festinul toamnei nemțene!

Vom admira tinere talente care vor cânta pe scena special amplasată pentru evenimentele artistice, vom urmări programul special al membrilor Ansamblului „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ și, nu în ultimul rând, vom lansa Clusterul „Produs în Neamț“ și urmări filmul de prezentare a județului nostru – „Călătorie în Regatul Zimbrului“.

Sunt convins că începutul lunii octombrie a acestui an va fi unul de neuitat! Vă aștept să ne bucurăm împreună!”

Dincolo de gafa scuzabilă, la urma urmei, Ionel Arsene este alfa și omega pesede-ului nemțean, iar Florentina Moise nu-l poate încă ignora, rămâne manifestarea în sine. Care ar trebui să fie una reușită.

V.B.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *