Implanturile Fast and Fixed – solutia rapida pentru o dantura impecabila!

Multi oameni considera ca pierderea unui dinte este doar o problema de natura estetica. Abia atunci cand isi pierd si dintii vecini constientizeaza faptul ca dantura incompleta ii afecteaza pe mai multe planuri.

Edentatia partiala nu este o problema care trebuie neglijata, deoarece poate deveni completa. Odata ce a fost extras un dinte, incep doua procese: cel de resorbtie osoasa si cel de migrare a dintilor. Asadar, osul care a sustinut dintele pierdut incepe sa-si piarda din volum, iar dintii migreaza catre locul ramas liber, ceea ce inseamna ca fizionomia ta ar putea suferi modificari.

Din fericire, exista o solutie eficienta atat pentru cei care sufera de edentatie partiala, cat si pentru cei care nu mai au niciun dinte. Este vorba despre sistemul de implanturi Fast and Fixed, un tratament revolutionar care te poate ajuta sa ai din nou o dantura impecabila si un zambet demn de invidiat. Sistemul iti va reda functionalitatea danturii, increderea de sine, dar si confortul zilnic.

Iata de ce ar trebui sa optezi pentru acest tratament!

 1. Dureaza doar 24 de ore pana cand vei avea o dantura completa

Spre deosebire de alte metode de refacere a danturii, aceasta este cea mai rapida. De exemplu, in cazul implanturilor clasice, este necesar sa astepti intre 3 si 6 luni pana cand zona se vindeca si pot fi atasate coroanele dentare, dar cu sistemul Fast and Fixed vei obtine o dantura fixa in doar 24 de ore. Acesta permite construirea unei lucrari fixe provizorii si atasarea ei la implanturi in aceeasi zi.

 1. Nu mai sunt necesare alte interventii

Daca au trecut multi ani de la pierderea danturii, probabil ca osul s-a resorbit si nu mai poate sustine implanturile clasice. Acest lucru conduce, de regula, la o interventie de aditie osoasa, dar daca vei alege cel mai modern tratament de refacere a danturii, aceasta interventie nu va fi necesara. Sistemul Fast and Fixed foloseste portiunile de os dur de pe arcada dentara, fapt care te va scapa de aceasta procedura suplimentara si de costurile aferente.

In plus, nici operatia de sinus lifting nu va mai fi necesara. Acest tratament evita zonele anatomice cu nervi sau alte zone sensibile, precum sinusul maxilar.

 1. Pretul este mai avantajos

Fast and Fixed presupune inserarea a doar 6 implanturi in maxilar si 4 in mandibula, spre deosebire de tratamentul clasic care presupune 8-10 implanturi in fiecare arcada. Iar pentru ca nu mai sunt necesare nici interventii suplimentare, este clar faptul ca pretul va fi mai avantajos.

 1. Arati mai tanar

Lipsa dintilor iti ofera un  aspect imbatranit, dar o dantura completa, alba, impecabila din toate punctele de vedere te va face sa pari mai tanar. Vei putea din nou sa razi fara teama si iti vei recapata increderea in tine!

 1. Poti sa mesteci orice aliment vrei

Cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, procesul de masticatie va fi imbunatatit. Vei putea sa mesteci din nou alimentele tale favorite si nu va mai trebui sa ai restrictii alimentare cauzate de dantura.

Prin urmare, acest tratament iti poate reda zambetul de altadata si iti poate imbunatati calitatea vietii! Contacteaza clinica stomatologica Dental Excellence si afla mai multe detalii despre sistemul Fast and Fixed!

One comment

 • Aurica Vizitiu

  octombrie 18, 2021 at 10:54 am

  Unde se fac aceste implanturi si care sunt costurile?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *